- 12 Ocak 2013
- 48.859
- 56.376
- 4.128
yaş olayıda yalan büyük ihtimal 26 yaşında gibi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün maçta da aynısını yaptı koşmadı geri adambu ne yav? normal mi su hareketler?
geleli 2 ay olacak. teknik ekip daha iyi bilir hergün görüyorlar herifi ama yani kosmayida biz mi ögretecez arkadas? yavas yavas sabrim tükeniyor bu dombele konusundadün maçta da aynısını yaptı koşmadı geri adam
Böyle biri olduğu için zaten kimse istemiyor bunu.Aslan parçasındaki hırsa bakın
İkisini gruplara kaldığımız gün paket yapacaktık hata yaptık rahatlıkla alabilirdik en azından şu an bu orta sahadan daha kötü olmazdı.Ndombele ve bakambu şutingo..
Mannsverk ve breivik mümkünse ikisini değilse en azından birini ortasahaya alsınlar bin adet ndombele ederler
Mansverk 8 kağıda gitti maçı yok o boktan Ajax’ta.İkisini gruplara kaldığımız gün paket yapacaktık hata yaptık rahatlıkla alabilirdik en azından şu an bu orta sahadan daha kötü olmazdı.
Mansverk gitti ama o da biraz şanssız başladı sakatlandı.Mansverk 8 kağıda gitti maçı yok o boktan Ajax’ta.
Brievik’e 8 istediler.
Şu varsayımlar keşke gerçek olsa da görsek nasıl oluyor, Midstjö olmuşuydu o profilin, zerre verim alamadık.
Sülalesine küfredilen adam takımda tabii ki kalmazdı kalmadı da.Mansverk gitti ama o da biraz şanssız başladı sakatlandı. Bana kalsa Berkan'ı tutar yanına +1 orta saha çeker Berkan-Kaan-Torreira +1 orta saha ile 4-4-2'de rotasyonu sağlardım.
Torreira - Berkan her zaman iyi oynamıştı ikisi yan yana oynadığında her maç etkiliydik ama Berkan'ı hem Oliveira hem Mertens ile Molde maçına çıkmak sıkıntıydı direk tüm yük Berkan'a binmişti. 2'nci maçtada Torreira-Berkan yerine Torreira-Kerem Demirbay başlamakta hataydı.Sülalesine küfredilen adam takımda tabii ki kalmazdı kalmadı da.
Ben taraftarın bu genç menç söylemlerine falan da zerre inanmıyorum. Mansverkle Breivik 8 falan verilse 2 maç kötü oynasalar yöneticilerle hocayı komisyonculukla suçlarlardı.
Utanma kavramı olmayan bir güruh çoğu.
Mitsjhö ile farkkı oyun stilleri var.. mitsihö yü hiç izlemedij ama bu ikisini canlı izledikMansverk 8 kağıda gitti maçı yok o boktan Ajax’ta.
Brievik’e 8 istediler.
Şu varsayımlar keşke gerçek olsa da görsek nasıl oluyor, Midstjö olmuşuydu o profilin, zerre verim alamadık.