#91 Tanguy Ndombélé

kerem demirbay daha faydalı bir daha bu adam oynamasın lütfen.

Devre arası, Nelsson, Oliveira, Ndombele, Bakambu ile vadalaşmamız, tempolu ve ayağı iyi bir 6 no almamız lazım. Angelino'ya biraz daha sabır gösterebiliriz.

Satın alma opsiyonu 15 milyon bu adamın.
Şu anda 15 TL bile etmez.

Ben ömrümde bu kadar tembel bi oyuncu daha görmedim

Yeteneklidir ama bi ortasaha bu kadar tembel ve ağır olamaz

twitterda msj atıp klübü yönetmeye çalışmayı marifet sanan dürzüler tokadı haketmiştir

Ndombele ve bakambu şutingo..

Mannsverk ve breivik mümkünse ikisini değilse en azından birini ortasahaya alsınlar bin adet ndombele ederler

Vicinou mu neydi onun yerine apar topar aldik, o adam catir cutur oynuyorken Ndombele, got gobek takilmakta ve bu artik bizi yoruyor her acidan.

Bu adamin kalitesini biliyorum (prime donemi) ancak o seviyeden bir hayli uzakta olmakla kalmayip fiziken bile hazir degil yani bu isin ilk sarti fizik, mental durum ve adaptasyon ve form yukselmesi.. Daha ilk seviyedeyiz geleli 2 ay olmasina karsin..

Ndombele ve bakambu şutingo..

Mannsverk ve breivik mümkünse ikisini değilse en azından birini ortasahaya alsınlar bin adet ndombele ederler
İkisini gruplara kaldığımız gün paket yapacaktık hata yaptık rahatlıkla alabilirdik en azından şu an bu orta sahadan daha kötü olmazdı.

Ben hala aynı noktadayım, 3 maç üst üste koyacağız, durabildiği kadar duracak tabii dünkü gibi bir maçta değil.

Burada özgüven kazanıp yükselirse yükselir ama böyle kısa sürelerle bir şey değişmez.

Bir de ikili pivotun oyuncusu da olamaz baştan beri o noktadayım. Daha dar alanda oynayacağı bir yapıda başarılı olur.

İkisini gruplara kaldığımız gün paket yapacaktık hata yaptık rahatlıkla alabilirdik en azından şu an bu orta sahadan daha kötü olmazdı.
Mansverk 8 kağıda gitti maçı yok o boktan Ajax’ta.

Brievik’e 8 istediler.

Şu varsayımlar keşke gerçek olsa da görsek nasıl oluyor, Midstjö olmuşuydu o profilin, zerre verim alamadık.

Mansverk 8 kağıda gitti maçı yok o boktan Ajax’ta.

Brievik’e 8 istediler.

Şu varsayımlar keşke gerçek olsa da görsek nasıl oluyor, Midstjö olmuşuydu o profilin, zerre verim alamadık.
Mansverk gitti ama o da biraz şanssız başladı sakatlandı.

Bana kalsa Berkan'ı tutar yanına +1 orta saha çeker Berkan-Kaan-Torreira +1 orta saha ile 4-4-2'de rotasyonu sağlardım bu oyun yapısında oynuyorsak Berkan'ın kaybetmek daha büyük kayıp yerine alacağımız çoğu oyuncu bunu sağlayamayacaktı.

Mansverk gitti ama o da biraz şanssız başladı sakatlandı. Bana kalsa Berkan'ı tutar yanına +1 orta saha çeker Berkan-Kaan-Torreira +1 orta saha ile 4-4-2'de rotasyonu sağlardım.
Sülalesine küfredilen adam takımda tabii ki kalmazdı kalmadı da.

Ben taraftarın bu genç menç söylemlerine falan da zerre inanmıyorum. Mansverkle Breivik 8 falan verilse 2 maç kötü oynasalar yöneticilerle hocayı komisyonculukla suçlarlardı.

Utanma kavramı olmayan bir güruh çoğu.

Sülalesine küfredilen adam takımda tabii ki kalmazdı kalmadı da.

Ben taraftarın bu genç menç söylemlerine falan da zerre inanmıyorum. Mansverkle Breivik 8 falan verilse 2 maç kötü oynasalar yöneticilerle hocayı komisyonculukla suçlarlardı.

Utanma kavramı olmayan bir güruh çoğu.
Torreira - Berkan her zaman iyi oynamıştı ikisi yan yana oynadığında her maç etkiliydik ama Berkan'ı hem Oliveira hem Mertens ile Molde maçına çıkmak sıkıntıydı direk tüm yük Berkan'a binmişti. 2'nci maçtada Torreira-Berkan yerine Torreira-Kerem Demirbay başlamakta hataydı.

Belki bazı özellikleri yetersizdi ama iyi bir karakter ve oyuncu kaybedildi küfür edenlerin bir çoğu şu an ah vah ettiğine eminim.

Geri
Üst Alt