#91 Tanguy Ndombélé

Nefret ediyom bazen

En aklı başında adam bile üst üste üç maç doğru düzgün dakika almamış adam hakkında peşin hükme varabiliyor

Olur ya da olmaz denecek ne gibi bir done var ortada

günde onlarca kez eleştiri postu atıyorum ama yine de maalesef hiç bir değişim yok.

hiç okumuyor mu bu forumu herif? en sonunda eleştiriyi keseceğim ve futbolu bırakacak.

bizim sayemizde futbola geri dönme fırsatı var neden söylediklerimiz dikkate alınmıyorrr!! sanki başçavuşun eşeği osuruyor burada

Bak rakip takım seninle dalga geçiyor, bu ancak burger yemeyi bilir diye sana burger gönderiyorlar.

Odaklanman için ne gerekiyor daha?

Kaan yorulduğunda artık sahaya sürülmesi gereken adam gözümde - bir yerden başlamalı maçta oynatmak.

en sevdiğim topçu takıma gram zararı yok maaşından başka

yararı da yok da fransız kulübüyüz fransa çocuklarını besleyelim biraz nolacak yahu?!

Ndombele yerine X bir isim transfer edilseymiş harbiden şu durumdan daha iyi olurmuşuz umarım devre arası için bir planımız vardır. Torreira-Kaan bu tandem çöktüğü an gol yiyoruz.

girdi, maçın içine etti. bir daha forma yüzü göremeden postalarız umarım. 2. golde topu indirdiği yere bak. ihanet.

Ndombele yerine X bir isim transfer edilseymiş harbiden şu durumdan daha iyi olurmuşuz umarım devre arası için bir planımız vardır. Torreira-Kaan bu tandem çöktüğü an gol yiyoruz.
Şu zamana kadar hiç katkı alamadık. Devre arası gönderilecek yabancılar içinde 1.gelir muhtemelen. Sol bek ve orta sahada sıkıntımız var. Nelsson da cıvıttı bugün.

Ulan Vecino alınacak diye ortalığı ayağa kaldırdık hiç oynamayan adamı bulduk bir şekilde .. Kaderimizle oynadın be gamsız herif

Nelson ve Ndombele'den çıkıp adam akıllı 2 tane isim almak gerekiyor. Torriera'nın yanına bir 8 ve bir de 10 lazım bize. Kerem'den 10 olmaz.

bu maçta da oynamayacaksan artık zaten birak git be kardeşim. ben ne büyük beklentilere girmiş, ne sevinmistim. tamamen hikayeymişsin. form tutup bu maçta sahada olsan saçma sapan şekillerde nelsson falan sokmak zorunda kalmazdik. orta sahayi 5'ler geçerdik. sana da nelsson'a da bay bay devre arasi.

Geri
Üst Alt