#91 Tanguy Ndombélé

Vecino almaliydik.
taraftarın dylığı.
her zaman derim taraftar şu transfer olaylarına karısmamalı. çok biliyor ya aveller o gelmesin bu gelsin o olmaz sunu almalıyız vs. birsürü beyinsiz insanın bu tarz konularda kendilerini hak sahibi görmesinin sonucları bunlar.

aynı dylar ödesin şimdi ndombelenin maasını.

Inanılmaz bir kabiliyeti var ama içine ediyor maalesef.
Ilk izlenimler süperdi hâlbuki

Biriniz dese ki Portoda Kaptanlık yaptım ve UCL de imza maçlarım var, Romaya Mourinhonun isteğiyle alındım. Diğeriniz de çıkıp Tottenham ve Lyon gibi takımlarda As 8 olarak oynadım. Napolinin geniş kadrosundaydım dese. Neden bu formayı almak istemiyorsunuz abi siz? Neden biz halen 8 numara istiyoruz. Kendinize gelin artık ya.
InCollage_20231113_205542575.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Performansını arttıracağına dair umudum kalmadı maalesef mesela Ziyech'in hırsı ve futbol oynama isteği net şekilde görülüyor onunda fiziği en iyi seviyede değil ama çabalıyor. Ndombele genel olarak çok rahat ve isteksiz görünüyor keşke prime haliyle ve istekli şekilde oynasa takımın tam eksiğini kapatacak bir oyuncuydu ama o halinden çok uzaklarda şu anda. Umarım performansıyla olumlu yönde şaşırtır diyelim.

Son düzenleme:
Düşünsene elinde Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele gibi iki tane üst düzey 8 numara var ama kullanamıyorsun. Bir oynasanız. Torreira, Kaan, Ndombele ve Oliveira orta saha rotasyonu kimse de yok kalite olarak. Ek olarak bir de Kerem Demirbay var. Varlık içinde darlık resmen.
InCollage_20231113_220623550.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsim değil performansa bakılır.

Torreira ve Kaan dışında fizik olarak rakibe cevap verebilen oyuncumuz maalesef yok.

Oliveira’yı en çok ben savunmuşumdır neredeyse ama fiziken olmuyor ve ciddi handikap yaratıyor bu artık ligde bile.

Ndombele desen futbol oynama motivasyonu hiç yok gibi dolaşıyor sahada hiç Işık yok. Demirbay’da Oliveira gibi açıkçası ve ondan daha az zeki olanı.

Çok yanlış yapılanma yapıldı bu sene. Bu adamlar kötü diye demiyorum. Şampiyonluk için ısıran takım lazım. CL için hem kaliteli hem de ısıran takım lazım. Kalite var ama fizik ve tempo yoksa 1-2 oyuncunda bile 11’de fedakarca oyuna rağmen galibiyet çok zor oluyor gördüğümüz gibi.

Devre arası oraya Torreira’yı tamamlayacak birini alırsak ligi %80 alırız Avrupa’da da oynadığımız kulvara göre ilerlememiz daha rahat olur.

Kupa 1 için kura yine her şey demek ama
Kupa 2’ye kalırsak da orada işler çok uzak görünen ihtimallere kadar gidebilir.

Maalesef en önemli mevkide istediğimizi alamadık. Suçlamak için söylemiyorum zor bir mevki zaten ve ismi geçen her futbolcuya sulanan rakipler var.

Şu ana kadar çizdiği görüntüyle gelmeden önce kendisi hakkındaki öngörülerimde haklı çıkmış olmaktan çok rahatsızım.

Keşke eski günlerine geri dönse de temelli çözse şu orta saha işini. En ufak bir ışık vermedi şu ana kadar. Devre arasına kadar bu şekilde devam ederse yabancı sınırı da göz önüne alındığında gönderilmeye çalışılan ilk isim olacak.

Şu ana kadar çizdiği görüntüyle gelmeden önce kendisi hakkındaki öngörülerimde haklı çıkmış olmaktan çok rahatsızım.

Keşke eski günlerine geri dönse de temelli çözse şu orta saha işini. En ufak bir ışık vermedi şu ana kadar. Devre arasına kadar bu şekilde devam ederse yabancı sınırı da göz önüne alındığında gönderilmeye çalışılan ilk isim olacak.
Serie A performansını damacanaya benzeten sendin galiba. Herif kısa sürede 'bidon' mertebesine ulaşmış görünüyor. Gayretsiz halleriyle bu saatten sonra toparlanmasına pek ihtimal veremiyorum. Transferler içinde net istemediğim tek adam buydu. Çok iyi bir 6 no transfer edilmesi gerektiğini bıkkınlık verecek kadar yazmışımdır; buna dair başlık açmıştım hatta. İmkan olursa bir 8,5 no ekstra olarak düşünülmeliydi.

Diğer transferlerin hepsinin, Angelino ve Demirbay dahil, mantıklı bir taraf var; performanslarının düşük kalması futbolda olağan şeyler ama bunun hiçbir mantığı yoktu ki beklenen en iyi performansını göstermiş olsaydı bile ihtiyaç duyulan oyuncu tipi değildi. Torreira' nın önde baskıya az katıldığı durumda takımın alamet-i farikası olan özelliği ciddi oranda düşer. Hele de ön taraf bu kadar top kaybı yaparken, dönen her topu merkezde stoperlerin karşılaması diye bir şey ancak çok zayıf rakiplere karşı düşünülebilirdi...

Oliveira-Ndombele-Demirbay içlerinden biri sıyrılsa gene rahatlama ihtimalimiz var ama 3'üne bakınca verdiği demeçler yüz ifadeleri hepsi negatif gözüküyor. Biri formayı çok istediğini gösterse belki kapacak ama pek istemiyor gibiler.
Tanguy dayının akıbeti bir kaç haftaya belli olur. Forma giymezse devre arası şutlanır.

Geri
Üst Alt