- 11 Aralık 2009
- 18.324
- 11.120
- 1.998
Adamda niyet yoksa dövsen ne olur?Ndombele ile etkili bir konuşma yapmak lazım, ya adam gibi işini ciddiye al oyna ya da kapı dışarı olursun diye, pışpışlamakla bir yere kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamda niyet yoksa dövsen ne olur?Ndombele ile etkili bir konuşma yapmak lazım, ya adam gibi işini ciddiye al oyna ya da kapı dışarı olursun diye, pışpışlamakla bir yere kadar.
iş işten geçtikten sonra konuşması kolayVecino almaliydik.
Ilk tepki verenlerden biri de bendim ama hocaya guvenmek lazimmisiş işten geçtikten sonra konuşması kolay
taraftarın dylığı.Vecino almaliydik.
Sarri vermediVecino almaliydik.
sallanıyor goruldugu gıbıOynamayan herife sallanır mı.
Son cümle yetti..Düşünsene elinde Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele gibi iki tane üst düzey 8 numara var ama kullanamıyorsun. Bir oynasanız. Torreira, Kaan, Ndombele ve Oliveira orta saha rotasyonu kimse de yok kalite olarak. Ek olarak bir de Kerem Demirbay var. Varlık içinde darlık resmen.Ekli dosyayı görüntüle 225706
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serie A performansını damacanaya benzeten sendin galiba. Herif kısa sürede 'bidon' mertebesine ulaşmış görünüyor. Gayretsiz halleriyle bu saatten sonra toparlanmasına pek ihtimal veremiyorum. Transferler içinde net istemediğim tek adam buydu. Çok iyi bir 6 no transfer edilmesi gerektiğini bıkkınlık verecek kadar yazmışımdır; buna dair başlık açmıştım hatta. İmkan olursa bir 8,5 no ekstra olarak düşünülmeliydi.Şu ana kadar çizdiği görüntüyle gelmeden önce kendisi hakkındaki öngörülerimde haklı çıkmış olmaktan çok rahatsızım.
Keşke eski günlerine geri dönse de temelli çözse şu orta saha işini. En ufak bir ışık vermedi şu ana kadar. Devre arasına kadar bu şekilde devam ederse yabancı sınırı da göz önüne alındığında gönderilmeye çalışılan ilk isim olacak.
Tanguy dayının akıbeti bir kaç haftaya belli olur. Forma giymezse devre arası şutlanır.Oliveira-Ndombele-Demirbay içlerinden biri sıyrılsa gene rahatlama ihtimalimiz var ama 3'üne bakınca verdiği demeçler yüz ifadeleri hepsi negatif gözüküyor. Biri formayı çok istediğini gösterse belki kapacak ama pek istemiyor gibiler.