#91 Tanguy Ndombélé

Maç başlayınca değişiklik var mı belli olur. Eğer hala ağır çekimde koşuyorsa ümidi kesin

Ndombele var diye o kadar sevindim ki kadroda eleştirilecek olan şeyleri bile eleştiremiyorum Ndombele neden bu kariyeri yaptığını. Neden bu kadar kaliteli olduğunu ispatlama zamanı.
FB_IMG_1700926999056.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndombele sendeyiz. Kariyerinde Tottenham, Napoli ve Lyon günlerinde yaptıkların apaçık ortada. Daha 26 yaşında olman cabası. Ne senin ne bizim için geç değil. Haydi Ligin en iyi 8 numarası
FB_IMG_1700926294885.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi aslanım utandır haterlarını

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikili mücadele kaybetmiyor,ayağındaki topları olabildiği kadar ileri oynuyor. Olumlu. Fizik olarak hala 90 seviyesinde değil ancak 60 rahat iş görür

Drisso Torreira ve Zaha ile en iyisi su an

Rolantide oynuyor kendi ortalamasina göre. Rolantisi bile lige fazla. Tempo yaparsa orta saha canavar olur bizim

Yani en azından yormayacak seviyede oynamaya başlayabilmis gibi ama vakit lazım hala

scania show, çok kaliteli adam umarım futbol oynamak istiyodur

beğenmedim manu maçında 11 olmamalı

zorlanmadı fazla ilk yarı değerlendirecek bir performans vermedi rakibin durumundan dolayı.

Pas yapabilen adam olunca oyun çok değişiyor. Biraz kilo vermiş ama temposunu artırması lazım. Şu ana kadar gösterdiği performans müspet.

Geri
Üst Alt