#91 Tanguy Ndombélé

Hagi geldi, emeklilik için geldi dediler.
Melo geldi, İtalyada yılın bidonu seçildi dediler.
İcardi geldi, kafada futbolu bırakmış dediler.

Ndombele geldi, hala konuşuyorlar....
Bir gram akıllanmadılar.
Falcao, Pandev, Cris, Misimovic, Elano, Jo, Mata ilk akla gelenler. Bunlara ne dediler ne oldu mesela aydinlatmani isteriz.

Takım içerisinde güzel bir sinerji var. Bu sinerjinin ndombeleyi de etkileyeceğini ve yeniden ayağa kaldıracağını düşünüyorum.

Ndombele en azından denemeye değer profil tutarsa 15'e alıp üstüne rahat satabiliriz burada kritik olan zorunlu değilse opsiyon niye ödeme planı var anlamadım mecbur alacaksak çok riskli transfer olmuş maalesef bu paraya Angel Gomes alamıyor muyduk mesela?

Bombos bir oyuncu diyo Spørsculer bakalim hayirlisi
Kosmuyormus, calismiyormus. Zaten bunlara alistik bizim topcularla :asd:
Teknik olarak iyimis

Icardi gibi tutar inşallah. Geçen sene maç sayısı fazla olsa da dakika olarak az süre almış. 2500-3000leri bulması lazım gibi min.

1693899977331.png

Çok uçup kaçacağını düşünmüyorum, fazla boşvermiş duruyor. Ama Torreira ve Boey gibi disiplinli ve istikrarlı 2 adamla aynı takımda ve yakın mevkide olması belki bir avantaj olabilir. Tabii böyle adamlar Tottenham'da daha fazladır ayrı konu da liglerin seviye farkı çok fazla. Yeter ki tekrar oynamaya niyeti olsun.

Bir de inşallah topsuz oyunda silik görünmez. Takım defansının hakkını verir. En fazla tahammül edemediğimiz şeylerden biri o.

direkt takimla calismalara baslar mi ya da önce medicanaya mi sevk edilir?

Florya'da toparlanamazsa başka yerde tutmaz artık. Kendisi için önemli bir şans.

Duygusal bir kardeşimiz belli ki. Bir yerde toparlayacaksa eğer orası burası. Umarım tutar zira tutması şart.

All or Nothing Tottenham izleyenler bilecektir, bu çocuk aşırı içine kapanık, utangaç ve sempatik bir tip. Sosyal olarak o oyuncu grubunda bir tık dışlanmış gibi duruyordu, hep Aurier ve Sissoko abileriyle takılıyodu.

Kendisinden maksimum verim alacaksak bir şekilde grubun parçası haline getirmemiz lazım. Bol bol sevgi hissetmesi lazım, taraftar ve yönetim tarafı işini yapacaktır umarım kafa dengi birkaç arkadaş da bulur takımda.

Son olarak bu herif topa hakim olmayı seviyor. Topa hakim olmayıp sürekli top kaybedip geri koştuğumuz düzende böyle futbolun taaa diyip salma ihtimali aşırı fazla.

PL temposunu kaldıramadığı doğru ama bizim kağnı ligimiz çok hoşuna gidebilir. Genelde maçları da domine edeceğimiz için memnun olacaktır diye düşünüyorum

All or Nothing Tottenham izleyenler bilecektir, bu çocuk aşırı içine kapanık, utangaç ve sempatik bir tip. Sosyal olarak o oyuncu grubunda bir tık dışlanmış gibi duruyordu, hep Aurier ve Sissoko abileriyle takılıyodu.

Kendisinden maksimum verim alacaksak bir şekilde grubun parçası haline getirmemiz lazım. Bol bol sevgi hissetmesi lazım, taraftar ve yönetim tarafı işini yapacaktır umarım kafa dengi birkaç arkadaş da bulur takımda.

Son olarak bu herif topa hakim olmayı seviyor. Topa hakim olmayıp sürekli top kaybedip geri koştuğumuz düzende böyle futbolun taaa diyip salma ihtimali aşırı fazla.

PL temposunu kaldıramadığı doğru ama bizim kağnı ligimiz çok hoşuna gidebilir. Genelde maçları da domine edeceğimiz için memnun olacaktır diye düşünüyorum
Futbolcumu aldık yoksa evcil hayvan mı arkadaş

Kendisinden beklentim çok büyük umarım yanıltmaz beni hayırlı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt