Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.571
- 6.721
- 2.323
Kesinlikle 10 noda oynamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soy ismine cuk oturan ölçüde bir beste
Tr ligi yokHangi site bu
Nelsson vs Sanchez yapar misin
Tr ligi yok
![]()
DataMB | Football Visuals and Statistics
Compare football players and teams. Browse player and team profiles, try our radar comparison and other tools to visualise data from Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, Primeira Liga and more leagues.datamb.football
Sanchez vs Becao yaptım:
Ekli dosyayı görüntüle 219190
Havadan baya sıkıntılı gibi
Böyle oynamaya devam etmeyeceğimizi ümit ediyorumHah, tam da yerine gelmiş, takımda maç başına 55 top kaybı yapan isimler mevcut zira.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gel tezkere nasıl cuk oturuyor la değişik bir müzik kulağı
Becao denen hayvanoğlu hayvan geçen sezon hayatının topunu oynadı Udinese'de. Serie A'nın en iyi 3 stoperinden biriydi. Hafif faullü oynuyor ama çaktırmadan sertleşiyor çok tutan bir tarz, bizim ligde de bela olacaktırTr ligi yok
![]()
DataMB | Football Visuals and Statistics
Compare football players and teams. Browse player and team profiles, try our radar comparison and other tools to visualise data from Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, Primeira Liga and more leagues.datamb.football
Sanchez vs Becao yaptım:
Ekli dosyayı görüntüle 219190
Havadan baya sıkıntılı gibi
Olmaz hocamoturuyor hece sayısıyla
gel - tez- ke -reeee
N(en) - Dom - be -leee
şarkıyı bende tutmuyorum - melodiyeye adamın ismi oturuyor ama.Olmaz hocam
Tribüne uymaz hocamşarkıyı bende tutmuyorum - melodiyeye adamın ismi oturuyor ama.
yani
n dom belee
n dom belee
bitsin bu hasreet
**** fener senin
********ne hasret
mesela - ** ları hayalgücün doldursun yazdırıp ban yedirtme bana- terside kötü oluyor evette
orda hemfikiriz. ben melodiye uyma kısmını kabul ettirme çabası vereyim çok gereksiz yere (mesaide sıkıldım aşırı dereceTribüne uymaz hocam
İnşallah öyle olur da Melo'yla taban tabana zıt oyun karakterleri.agir bir melo vibe aldim bu cocukdancok sevicez cook
![]()
Demirbay+ziyech daha yatkin degil mi 10 no icinKesinlikle 10 noda oynamalı.
tonguç demek istiyorum