#91 Tanguy Ndombélé

Oynamaya geldiyse ağır fark yaratır.Teknik,fizik,hız,dribling,pas herşey var bu adamda.Lyonda izlediğim Ndombele gördüğüm en komple orta sahalardan biriydi yaşı da 27 kariyerini toparlamak istiyosa son şansı burda da tutunamazsa 2.liglere doğru yol alır.Her açından doğru bir riskin altına girdiğimizi düşünüyorum tutunamazsa da kaybımız 3m euro olur Oliverayla-Keremle idare ederiz.

Hazırlık maçı ayarlanmalıydı

Bir devre oynamalı sonra samsun maçına ilk 11 çıkmalıydı.

Neticede sezon öncesi kampı yemiş antrenmanlara katılmış bir adam

1 tane renktaş vardı ben Ndombele'yi geçen sene Napoli'de izledim adeta sahada koşan 1 damacana gibiydi demişti ona çok gülmüştüm onu yazanı hatırlamıyom ama :D

1 tane renktaş vardı ben Ndombele'yi geçen sene Napoli'de izledim adeta sahada koşan 1 damacana gibiydi demişti ona çok gülmüştüm onu yazanı hatırlamıyom ama :D
Ben dedim. Öyleydi çünkü. Sonrasında geldiğinde iyi olması için destek olma vakti de yazdım o kalmadı mı aklında.

Laf atmak için demedim ki reis.İnan yazanın ismini hatırlamadan yazdım.Mizaha takılalım..
Estağfurullah.

Opera Anlık Görüntü_2023-09-13_211943_www.gscimbom.com.tr.png

Artık en büyük destekçisi benim. Futbolcu transfer olmadan önce son sezonunu değerlendirmek ayrı geldikten sonra desteklemek ayrı. Ndombele'nin potansiyeli çok yüksek ama o ışığı vermiyor bir kaç sezondur. Yukarıda yazdığım gibi kan uyuşursa hepimiz mutlu oluruz.

Estağfurullah.

Ekli dosyayı görüntüle 219920

Artık en büyük destekçisi benim. Futbolcu transfer olmadan önce son sezonunu değerlendirmek ayrı geldikten sonra desteklemek ayrı. Ndombele'nin potansiyeli çok yüksek ama o ışığı vermiyor bir kaç sezondur. Yukarıda yazdığım gibi kan uyuşursa hepimiz mutlu oluruz.
Bu sene de şampiyonluk çok önemli.Ts büyük ihtimalle olamaz diğer 2 küçük takımın da şampiyon olmaması gerek..

Ikinci yariya kendisiyle baslamaliyiz.

Baba 2. yarı operasyon yapacak. Dikine tren gibi süzülüşü şu an gözlerimde.

Geri
Üst Alt