#91 Tanguy Ndombélé

Şimdi hatırladım adamı yav ben ndombeleden jan jak gosso vibeı alıyorum

Kendisinin dribblinglerine acilen ihtiyaç var. Demirbay pas hatası yapmıyor pek ama ofansta da katkı vermiyor ya da takıma playmakerlık yapmıyor.

Bari Dombele alsın dribblingle çıkalım.

Torreira'nin partneri. Ne Kerem Dayi ne de Oliviera.. Onlar taktik geregi 3.ortasaha icin alternatif olurlar pek tabii ama bu kanat oyununda bize Ndombele ve Torreira ikilisi gerekiyor ki kaldirabilelim. Hatta bence zorlu deplasmlanlarda Kaan Ayhan bu ikilinin arkasinda kalip, Ndombele'ye daha ofansif, Torreira'da daha merkezi rol verilebilir ( o zaten geriye kosar, yeni pitbullumuz :) )

Milli arayı bekleyelim, o da hazır olacaktır...

Artık fizik olarak hazır bir hale gelmesi gerekiyor ki, Avrupa maçlarında 3lü orta saha ile oynamamız şart, ligde bile dandik takımlar çok rahat geçiyor orta sahamızı. Orta sahamızın fizik kalitesini artırmamız şart. Fizik kalite olarak Kaan Ayhan ve Thor dışında orta sahada ayakta duran kimse yok. Kaan'ın da mevkisi orası değil. Ndombele-Kerem ve Thor 3lüsü Avrupa maçlarında şart.

Basaksehir macinda oyuna girince basaksehir gelemedi

Ndombele: "Kilo verirsem hoca beni oynatacakmis, biraz daha kosayim en iyisi"

20230927_140816.jpg

Umarım florya suyu Ndombele'yi de prime dönemine çıkarır Lyon dönemlerine döndürsek yeter. :asd:

Geri
Üst Alt