- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.799
- 4.283
Yağları erittin mi ndombelemNdombele: "Kilo verirsem hoca beni oynatacakmis, biraz daha kosayim en iyisi"
Ekli dosyayı görüntüle 221370
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yağları erittin mi ndombelemNdombele: "Kilo verirsem hoca beni oynatacakmis, biraz daha kosayim en iyisi"
Ekli dosyayı görüntüle 221370
Umarım florya suyu Ndombele'yi de prime dönemine çıkarır Lyon dönemlerine döndürsek yeter.![]()
fener ismaille oynuyor ikamesi de yok ne kadar büyük bir sıkıntı olabilir yawsezonun en kritik adamına dönüştü bile
çok ciddi bir orta saha sıkıntımız var
Ankaragücü maçı ne olur? Maç sonunda 10 tane pozisyin kaçırdıktan sonra hocayı istifaya davet eder miyiz?fener ismaille oynuyor ikamesi de yok ne kadar büyük bir sıkıntı olabilir yaw
Hoca 5.liğe bile düşürse takımı sezon sonunu görmeli. Sezon ortasında değişimler ise yaramıyorAnkaragücü maçı ne olur? Maç sonunda 10 tane pozisyin kaçırdıktan sonra hocayı istifaya davet eder miyiz?
imparator hazır da beklerken nasıl böyle bi post atarsın.Hoca 5.liğe bile düşürse takımı sezon sonunu görmeli. Sezon ortasında değişimler ise yaramıyor
Böyle bi kadroyla dedigin gibi hoca devreye kadar batirirsa yönetimin bekleyecegini sanmiyorum. Insallah öyle birsey olmaz tabikiHoca 5.liğe bile düşürse takımı sezon sonunu görmeli. Sezon ortasında değişimler ise yaramıyor
Önce bir oynasinda görelim ciğeri yetiyor mu yetmiyor mucigeri yetmiyor bence 90dkyi cikarmaya
kronik bir sorun olabilir bu
alman spiker bile dalga geciyordu kopenag macinda bununla hayatinda hic hazir olamadi diye
ah ya keşke daha net garanti bir adamı bitirebilseydik.sezonun en kritik adamına dönüştü bile
çok ciddi bir orta saha sıkıntımız var