Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.621
- 5.458
- 633
Bu adam oynarsa kral olur. Oynamazsa balon ortası yok. Buraya adapte olursa ki yaşı geregi olgunlasmistir artık. Sezonun transferi olabilir Zaha ile birlikte. Tabi Icardi yi saymıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da isimler üzerinden ezbere klişe halini aldı; sahada futbolu isimler oynamıyor. Halen bir devreyi çıkaramayacak durumda olan üç oyuncu tam randımana ulaşmadan böyle iddialı sözler havada kalıyor...Böyle bi kadroyla dedigin gibi hoca devreye kadar batirirsa yönetimin bekleyecegini sanmiyorum. Insallah öyle birsey olmaz tabiki
Ha bu dedigin sezon sonuna dogru olursa ve umitler tukendiyse hoca her turlu sezonu tamamlar o baska
Ne yani kadro kötumu? Bu topculari forma sokacak insan taraftarmi? Yönetim mi? Yada okan hoca ve ekibi mi?Bu da isimler üzerinden ezbere klişe halini aldı; sahada futbolu isimler oynamıyor. Halen bir devreyi çıkaramayacak durumda olan üç oyuncu tam randımana ulaşmadan böyle iddialı sözler havada kalıyor...
TD de Allah değil...Bu başlık Ndombele; adam uzun süredir hiç tam hazır olamadığı için Avrupa kulüpleri yüzüne bakmamış da bedava kiralık bize düşmüş durumda. Hocanın tercih ettiği bir oyuncu olmadığı, son anda panikle Vecino girişiminden belli...Şu durumda ''62 milyon bonservis ödenmiş adamdan faydalanamadı'' mı olacak, herif yine form tutamazsa?..Ne yani kadro kötumu? Bu topculari forma sokacak insan taraftarmi? Yönetim mi? Yada okan hoca ve ekibi mi?
Iş yine okan hoca ve ekibinde bitiyor yani. Forma sokup perfomans alacak kişi onlar. Yapamazlarsa suç yine onlarda
Dombele özelinde konusmadim farkettiysen. Genel kadroyu kastettim. Hadi dombele olmadi. Orda sanchez, ziyech, tete, zaha var. Bunlar form tutarsa baska şeyler konusuruz. Tutmazaa hoca kusura bakmayacak. Ozaman onun yaptigi hocaligi bende yaparim derim. Öyle birsey mi var ya? Topculari formuna kavusturamasin, kötu sonuc gelince nolacak ozaman? Suc gene herzamanki gibi taraftar veya yönetimde mi olacak?TD de Allah değil...Bu başlık Ndombele; adam uzun süredir hiç tam hazır olamadığı için Avrupa kulüpleri yüzüne bakmamış da bedava kiralık bize düşmüş durumda. Hocanın tercih ettiği bir oyuncu olmadığı, son anda panikle Vecino girişiminden belli...Şu durumda ''62 milyon bonservis ödenmiş adamdan faydalanamadı'' mı olacak, herif yine form tutamazsa?..
Okan Hocayı savunmak derdinde değilim. Hatta Angelino başlığında belirttiğim üzere, kampa katılmış oyuncuların da -Sacha ve Kerem A. hariç- fiziken iyi durumda olmamalarını, takımın iyi çalıştırılmıyor oluşuna bağlıyorum. Bunun için tek iyimser beklentim, takımın sezonluk form planlaması nedeniyle tam hazır hale gelmesinin gecikmesi ihtimali ki o da yakında anlaşılır...Dombele özelinde konusmadim farkettiysen. Genel kadroyu kastettim. Hadi dombele olmadi. Orda sanchez, ziyech, tete, zaha var. Bunlar form tutarsa baska şeyler konusuruz. Tutmazaa hoca kusura bakmayacak. Ozaman onun yaptigi hocaligi bende yaparim derim. Öyle birsey mi var ya? Topculari formuna kavusturamasin, kötu sonuc gelince nolacak ozaman? Suc gene herzamanki gibi taraftar veya yönetimde mi olacak?
Bu insanlar neden boyle bebegimYine dangalakca yorumlar var
Zaten bu sezon başı kampı vs tamam bir yere kadar önemli de asıl iş oyuncuda bitiyor. En kötü bir ayda her oyuncu hazır olabilmeli. Geçen yıl boey kamp yapmadı, sonra birdenbire çık oyna dediler, herif bir top oynadı, oynayış o oynayış. Angelino da sezon başından beri kamp, hazırlık maçı, idman hepsinde vardı. Hala hazır değil muhabbeti var.Eger devre arasina kadar alacagi süreler 15 dakikayi gecmese bence oturup konusup geri göndermek gerek. Yani geleli kac hafta oldu kendi takimi ile antremana cikan bir oyuncu hala nasil hazir olamaz?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He he kerem berkandan daha faydalı değil!Bu adam bence geçen sene Napoli son dönem ve yaz aylarında müthiş yatmış.
Kilosu evet bir tık fazla ama sahada 10 dk'da 50 dk oynayan oyuncu yorgunluğunda olması başka türlü mümkün değil.
Geldiğinden beri ne kadar toparladığını bu hafta görürüz.
İkinci ihtimal de ortalama altı da olsa idman yedi ama burada yükleme yapıyorlar özel olarak (sanmıyorum)
Bu durumda yorgun hali açıklanabilir ama yine de 30 dk vs oynarken bu açıdan göze batmamalıydı.
Şu ana kadar Berkan'dan daha iyi değil. İşin garibi Kerem de Berkan'dan daha faydalı değil.
Oliveira ise maalesef serbest düşüşte. Futbolunu beğenen biri olarak son 2-3 maçtır halini hiç iyi görmüyorum. Ve bence salmış durumda, yedekliği kabul edemeyip.
Evet değil.He he kerem berkandan daha faydalı değil!
Takımda nedense Demirbay pas vermek için neredeyse son çare olarak görülüyor? Oysa adam gayet akıllı şekilde topla oynayan oyuncuya yaklaşarak ilk seçeneği sunuyor, çoğu defa da demarke vaziyette oluyor ki topu verseler kısa-uzun paslarla oyunu gayet de iyi açıyor-açacak. Bir sonraki maçı bu gözle izlemeni öneririm...Evet değil.
Dayıyım diye sahada dolanıyor. Samsun maçı dışında bir performans görmedik.
Helal ligdasher şeyi okan'a yıkmak haksızlık
bu adam gelirken fiziksel olarak düşüşte olduğu söylenmiyor muydu
şimdi birden hocaya mı kaldı iş
düzelirse düzelir. düzelmezse yapacak bir şey yok