#91 Tanguy Ndombélé

bu yaşta futbol enerjisi biter mi ya. Kaan dan utanır insan.

Ndombele, Kerem, Oliviera. siz ne yaşıyorsunuz kardeşim. Lutfen kendinize gelin ve son 30 dk da olsa takıma güç katin, nefes katın.

Bu kopenhag maçında haldır huldur saldırmak yerine geride beklemek şart tamam iyi takımlar mücadele var ama kalite düşük gol atamazlar kazımcan angelino tarzı hata yapan birileri olmaz ise

Kontralarla barış kerem her türlü gol bulur

2. milli ara dönüşü hazır olur diyordum ama paşam devre arası anca toparlar görünüyor.iyi olmasını umacaz artık elden başka türlü bişey gelmiyor

Bu kopenhag maçında haldır huldur saldırmak yerine geride beklemek şart tamam iyi takımlar mücadele var ama kalite düşük gol atamazlar kazımcan angelino tarzı hata yapan birileri olmaz ise

Kontralarla barış kerem her türlü gol bulur
Manu maçına yazcaktım buraya yazmışım xd

Senin yüzünden stoper adam ortasaha oynuyor yazıklar olsun seni gibi topçuya, top oynamayı kafada bitirmiş olmasa Okan Hoca çoktan oynatırdı. Totnıma gidip de bu dana yerine Hojberg alamadınız ya

Mal bir ekip gidip 8mlik adama 15m vermeseydi onu bir şekilde kiralik+bonservisle bağlayabilirdik. He oyuncuda da beyin olmadığı icin parayi görüp hemen kabul etti yoksa benim o iğrenç takımda ne isim var diyip bize yardımcı olabilirdi.

sorun aslında fit olmaması değil. adam kafa olarak sıkıntılı. son 20 dakika girmişsin oyuna sahada yürüyorsun. oynama isteği yok adamda. adam 2 metre koşmuyor, top önüne gelecek de kıçını koyup bir şeyler yapmaya çalışacak. başka bir numarasını göremedik şuana kadar

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunun pili bitmiş bundan hiçbirşey olmaz artık

boşa çaba

kilo bile veremiyor

ocakda geri postalanmalı

Geri
Üst Alt