#91 Tanguy Ndombélé

Geçen seneki bir Napoli maçında izlediğimde ofansif bir futbolcunun daha istekli ve hızlı defansa döndüğünü gördüğümden beri hiç istemedim. Bende bi ihtimal florya suyu filan etkiler mi diye düşündüm ama malesef daha fazla saldı. Oda kendinden vazgeçti galiba.

olum çocuk musun sen abur cuburlarla besleniyorsun. hergün 1.sınıf yemekler cikiyor tesislerde, daha ne istiyon.

patates kızartmasını bende hergün yesem bıkmam ama zarar kardeş zarar. frenle artık kendini, fırında patates e başla.

Kazanılacak bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Icardi'nin de göbeği vardı, eridi.

Ocak'ta gönderin gitsin. O güne kadar da goygoyların efendisi olur, yapacak bir şey yok.

Artık kulüpten sakatlık açıklaması bile yapılmıyor artık. Hangi çağda yaşıyoruz?

Erden timurun bu adama her gün tasavvuf dinletisi yapması gerek, Sacha boey de namaza başlatsın. Adam mental olarak futboldan kopmuş, depresyonda gibi. Bizden gidince kariyeri biter büyük ihtimalle, böyle genç yaşta yazık eder kendine

:asd:
Screenshot_20231031_205249_Chrome.webp

Deniz yüzbaşı olacaktı bunun içinden geçerdi. Eray diye düzceli bir uşak vardı çocuk 12 günde 7 kilo vermişti.

Bu herif 30 yaşına gelmeden futbolu birakir.. Umarım devre arası bir şekilde yollayıp takviye yapabiliriz

Geri
Üst Alt