#91 Tanguy Ndombélé

Ulan dombele. Hep kendin veriyosun milletin agzina bu laflari. Adam olsan hirs yapip bomba gibi dönersin ama nerdee. Bekliyoruz bakalim

ifbliler rdaşlarımızı tuzağa düşürmüş gibi

Çok mu zor mundo deportivo sitesinde ndombele diye aratıp fact-check yapmak. Benim twitterda bir haberi okuduğumda yaptığım ilk şey, 2. adımımda haber bulursam kaynakları türk mü diye araştırmalik

acili adanayi falan kesfetmistir adam

normal yani bu kadar kilo almasi

eti bu kadar güzel olan cok az ülke var

Bu adamın problemi mental belli ki. Doğru dürüst antrenman yapmadığı sahadaki halinden belli oluyor. Ağır, koşamıyor, çeviklik yok

Sizce bu arkadas kac kilodur? 181 boyu varmis zayif durmuyor vücüdunda baya yag baglamis gibi duruyor , 85-90 kilo arasidir diye tahmin ediyorum. Bu zamana kadar gram Kilo atmayan tam aksine bize geldikten sonra kilo bile almis olan bu arkadasdan acilien devre arasi yollar ayrilmasi gerekiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abicigim düzgün top oynasin isterse fil yesin kime ne herifin ne yediğinden..

Sizce bu arkadas kac kilodur? 181 boyu varmis zayif durmuyor vücüdunda baya yag baglamis gibi duruyor , 85-90 kilo arasidir diye tahmin ediyorum. Bu zamana kadar gram Kilo atmayan tam aksine bize geldikten sonra kilo bile almis olan bu arkadasdan acilien devre arasi yollar ayrilmasi gerekiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
90 kliodan az değildir diye tahmin ediyorum. Futbolcu zayıf olur, mesela basketbolcuların genelde daha kalın olduklarını görürüz...

Gedson 63 kilo imiş, boyu 1.83...Sıska ve güçsüz olduğunu, biraz kilo alsa daha iyi olacağını düşünen var mıdır?..

Bu arada Ndombele bizde 80 kiloya bile düşmüş olsa da bu yemek mevzusu gündeme gelse takdir bile edilirdi. Ne yediği değil, sonuç önemli yani...

Geri
Üst Alt