#91 Tanguy Ndombélé

Oynadığımız bu taktikle bitiremediğimiz her atakta 6 oyuncu + torreira oyundan düşüyor. Copenag maçından ders aldık derse bir adam ortayı üçleyip oynar. Orta sahadan verilecek pasla bekleri ceza sahası içine sokabiliyorsun. Ayağı fena olmayan birisi koşu yapabilen ouncunun hareket yönüne iyi pas atabilir ara boşlukları görür.
Oliviera da bu da o pozisyonda kerem ve mertensten daha çok katkı verirdi, ofansif anlamda daha dolu atak yapardık.
Hocanın istediği oyun kerem ve 37 yaşındaki mertens hem koşsun hem bunu yapsın. Yav bunu yapan adamlar dünyada 3-4 tane zaten.
Kdb, valverde, ve keremden de kvaratskhelia çıakrmaya çalışmak akıl tutulması.
Kaan-Lucas-Ndombele/Demirbay-Zaha-İcardi-Ziyech 4-3-3 dizilişi ile bir görmek isterdim takımı...
Takım ziyech zaha kanatlarıyla en iyi dizilis 4-3-3 iken hocanin 4-2-3-1 de inat etmesi can sıkıcı
Bugün çok sık 4-3-3 vurgusu yaptım yorumuna %💯 katılıyorum ahbabım

Şu son postları görünce mutlu oldu m valla
Herhalde 3 aydır söylediğim şey bu
Bu adamı ön tarafa koyacaksın, 4-3-3’de orta üçlünün ucuna
Kanatlara Zaha, Ziyech
Ama bunun da çok iyi koşması şart

Bizim mevcut sistemle olmaz diye geçen seneden beri söylüyorum

Yetenek ve güç olarak ligin çok üzerinde bir oyuncu ama işte eski çevikliğinden eser kalmamış durumda. İlk geldiği haline nazaran biraz daha iyi duruma gelse de halen tempo olarak yeterli düzeyde değil. Yinede en azından maçların son bölümünde orta sahayı tutmak için kullanılabilir özellikle Fener maçlarında işe yarar.

Machester macinda ilk 2 golde torreira fernandesi izlerken...kendisi torreiraya dogru bakiyodu,kendi adamını tutarken.

Birkaç maç 11 çıkıp yardırsa da güvenip devam etsin demezdim. 1,5 ay bekletilip 'son tercih' olarak bize transfer olmasının bir sebebi olmalı. Alemin akıllısı biziz, herkesin ümit kestiği adamı alıp küllerinden diriltecektik!..Geçiniz, yenisine bakınız...

Birkaç maç 11 çıkıp yardırsa da güvenip devam etsin demezdim. 1,5 ay bekletilip 'son tercih' olarak bize transfer olmasının bir sebebi olmalı. Alemin akıllısı biziz, herkesin ümit kestiği adamı alıp küllerinden diriltecektik!..Geçiniz, yenisine bakınız...
Maç falan hikaye. Bu adama yoga, egzersiz, airobik, koşu ne var ne yok varsa zorla yaptırıp dal gibi ince ve esnek hale getirmemiz lazımdı

Geri
Üst Alt