#91 Tanguy Ndombélé

Okan hoca sahadan anlamıyorsa maçı TV den izlemiyor mu acaba? Adam resmen tempoya uyamıyor veteran gibi yahu

Kusura bakmayın da prime ndombele olsa bu sistemsizlikle gotu çıkar. Suç hep futbolcular da zaten

Profesyonel olarak futbol oynayacak durumda değil.

Savunmada yok hücumda yok nerede abi bu adam, sahanın ortasına bağdaş mı kurdu nedir yani

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En verimli olduğu noktada 10 numarada bir kez izleyelim şu adamı artık.

O kadar ağır, o kadar yavaş ki hiç bir pozisyonun içinde değil. Ne hücuma etki edebiliyor ne savunmaya.

Bu arkadas pes pese on mac oynasa dahi en fazla bu kadarini verir. Kac aydan beri antremana cikiyor kilo sorunu hala devam ediyor. Normal spor yapmayan biri bile adam akili bir diyet ile simdiye kilolarini verebilirdi. Bu adam.ne yiyor ne iciyorda kilo atamiyor? Böyle sorunlu ve riskli bir transferde nasil olarak devre arasina kadar verim vermese gönderirim anlasmasi yapilmaz?

Başarılı olsun istiyorum, sevmeye destek olmaya çalışıyorum ama bazen sigortalarım atıyor.

Yazın nöbette o meşhur gece şunları yazdığımda yapılan alıntıları hatırlıyorum. Şu öngörünün gerçekleşmesi beni o kadar sinirlendiriyor ki çok barizdi bazı şeyler. Bile bile lades oluyor bizim taraftar.

Opera Anlık Görüntü_2024-01-16_025954_www.gscimbom.com.tr.webp

Opera Anlık Görüntü_2024-01-16_030122_www.gscimbom.com.tr.webp

Umutlanıp umutlanıp sinirleniyorum.

Kendisi emekli olmayı tercih etmiş oldu bizim takımdaki serüveni ile. Eyüp oynasın, Berkan oynasın, Kaan Ayhan hatta kerem demirbay oynasın ama ndombele artık gidebilir.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılı olsun istiyorum, sevmeye destek olmaya çalışıyorum ama bazen sigortalarım atıyor.

Yazın nöbette o meşhur gece şunları yazdığımda yapılan alıntıları hatırlıyorum. Şu öngörünün gerçekleşmesi beni o kadar sinirlendiriyor ki çok barizdi bazı şeyler. Bile bile lades oluyor bizim taraftar.

Ekli dosyayı görüntüle 230785
Ekli dosyayı görüntüle 230787

Umutlanıp umutlanıp sinirleniyorum.
Ndombele gibi bitik bir adamın yerine vecino gelmesi tabi ki daha iyi olurdu ama 32 yaşında vecinoya 3 yıllık sözleşme facia olurdu. Beklentiler tavan yapmışken birden torbadan vecino çıktı. Öyleki millet daha öncesinde çöp muamelesi yaptığı ndombeleye bile razı hale geldi. Kısacası üst seviye bir ortasaha alınmadı. Vecino ndombele demirbay hepsi idareten adamlar

Ndombele gibi bitik bir adamın yerine vecino gelmesi tabi ki daha iyi olurdu ama 32 yaşında vecinoya 3 yıllık sözleşme facia olurdu. Beklentiler tavan yapmışken birden torbadan vecino çıktı. Öyleki millet daha öncesinde çöp muamelesi yaptığı ndombeleye bile razı hale geldi. Kısacası üst seviye bir ortasaha alınmadı. Vecino ndombele demirbay hepsi idareten adamlar
Vecihi kazığı girseydi o maaş ve bonservisten çıkış yapılma ihtimali çok düşük olacaktı. Ndombele az isimli oyuncu, bizim tesisin suyunu içerse diriltip parlattığımız başka yabancılar gibi olabilir düşüncesiyle razı gelindi ama adam gerçekten futbolu kafasında bitirmiş. Michail Antonio ismi geçiyordu bi ara yedek forvet olarak, o da sağlam sakatlık yaşamış. Yaşlı ama iyi profesyonel olan adamlar sakatlanmazsa yine 1-2 sene katkı veriyor ame Dele Alli ve Nbombele tayfasından cacık olmaz.

Geri
Üst Alt