#91 Tanguy Ndombélé

Bu maç özelinde değil ama genel olarak, madem top oynama niyetin yok, neden futbolcu oldun?

Maaşından çıkabiliriz umarım. Dehlemek çekmek muhabbeti değil benim ki yanlış anlaşılmasın 👍

Bir aralar antrenman temposunu arttirsin diye alinan Jem Karacan vardi.

Bu da onun gibi antrenmanlarda parliyor herhal. Ama abi bu vücut ne böyle ya, halisahada adam eksik olgudu icin zorla cagrilan emekli dayilar gibi herif.

Kendisine ciddi anlamda üzülüyorum.. Bizde farklı bir hava yakaladığı kesin genel olarak istekli ama fiziksel sıkıntısı çok fazla istediği hicbirseyi yapamıyor maalesef.. yetenek fukarası Tete bile maç kazandırdı kendisinin iyi oynadığı tek maç yok neredeyse..Çok uzatmadan kurtulmanın yolunu bulmalıyız boşa yer işgal ediyor

Kendisine karşı "vurun kahpeye" psikolojisiyle hareket ediliyor diye düşünüyorum.

Yapılan eleştirilere okeyim ancak şu konuda anlaşılmak gerekir;

Okan hoca ve yönetimin ısrar kıyamet Ndombele'yi kazanmak için çabalaması kadar normal bir şey yok. Çünkü bu adam değil bu sezonun, Galatasaray'a bugüne kadar transfer olmuş en yetenekli orta saha oyuncularından birisi. Ancak psikolojik olarak, mental olarak yerlerde. Zaten yerlerde olmasa kendisi şu an üst düzey bir orta saha oyuncusu olarak PL kariyerine devam ediyor olurdu. İşte tam bu noktada, bu adamı kazanırsan çok şey kazanırsın. Kazanamazsan da can sağlığı ne yapalım dersin.

Kötü futbolcu falan değildir. Kendisine kötü futbolcu diyenler açıp Youtube'dan bir çok eski kötü futbolcumuzu izleyebilir.

Ayrıca belirtmek isterim ki efsane kaptanımız Bülent Korkmaz, kendisini prime sezonlarıyla hatırlarız ki doğdurur prime zamanları gerçekten kendisi Nesta gibi bir stoperdi. Ancak Bülent Korkmaz'ın gençlik yılları tam bir felakettir. Bir oyuncuya sabretmek, onu kazanmaya çalışmak çok önemli bir şeydir. Eğer gerçekten değeceğine inanıyorsan elbette...

Okan hoca futbolcularımızı gömmeyelim sahip çıkalım dediyse taraftara sezon sonuna kadar desteklemek düşer. Top ayağındayken verdiği rahatlık cidden bambaşka. Bir de Kupa maçındaki görüntüsünün çok konuşulması biraz kıpırdatmış kendisini. Hep taytla maça çıkan adam dün o soğukta tayt giymedi, sosyal medyada maç paylaşımları da yapmaya başladı. Kendini kanıtlamak istediğini hissedebiliyorum, umarım bu hırsını korur ve fiziğini de toparlamayı başarabilir.

Gönderemiyorsak bu tarz kullanabiliriz. Bonservisini almayacağımız kesin. Angelino'da zorunlu opsiyon olmasa onu da ara ara oynatırdı hoca muhtemelen.

Ulan ben mi hiç toptan anlamıyorum yoksa bu adam epeydir üstüne koyarak mı ilerliyor

Her girdiğinde yaptıklarını bir önceki maçtan daha çok beğeniyorum

Bir de bu kadar prese dayanıklı, top tekniği ve oyun görüşü yüksek temiz pasör bir adamı regista mı yapsak acaba diyorum

Mücadeleden kaçan bir adam da değil

Spurs basını her hareketini takip ediyor.

Sebebi hala bir umutları olması olabilir. Adamda herşey var hiçbirşey yapmıyor. Bir kıpırdasa satıştan vazgeçecekler gibi. Topla dikine Keremi solladı bu kiloyla. Manasız bir yetenek var.

İşin en acı tarafıda bize gelen oyunculara kimsenin talip olmaması.
Tete'yi,Angelinho'yu ,Ndombele'ye ,Ziyech'e bir talipli olmazmı yaa? Hadi göndermekten vazgeçtim gerçekten bizim oyuncuları kimse takip etmiyor ve de arzulamıyor tek aşık bizmişiz demek ki.

Yalnız adam hızlanırken Kerem'i bile sollamış. Çok enteresan bi adam bu kiloyla hızlanmaya bak.

Herif zaten 10 metrelik deparla geliyor kerem olduğu yerden hareketlenmis geçmesi çok normal..
Aslında ndombelenin prime zamanında da hızı iyi değildi ama en önemlisi dribblingi biliyor fiziğini iyi kullanıyor..Bunu yıllarca dombili Ozan Tufan da yaptı..

Geri
Üst Alt