#91 Tanguy Ndombélé

Gs yakın tarihinde yeteneğine ençok ihanet eden topçu olabilir. Yetenek futbol zekası zirve ama futbolcu fiziği ve atletizmi yok işte

asist yaptı aslanım defansif müdehaleleri de şahaneydi

Vecino gelseydi bambaşka bir kadro olurdu yazık oldu taraftar yüzünden iyi ki zorunlu opsiyon yok

Son maçlar da kendini bulmak için çabaladığını düşünüyorum.Yani adam sanıldığı kadar şero değil

Umarım sosyal medya hesaplarına saldırılmıyordur

Kariyeri düşüşte olmasa o giydiği içliği bile buraya getiremezdin

Okan buruk neyse ki futbolculara yaklaşım konusunda bir uzman ve ben daha iyi olacağını düşünüyorum.

Fransızca bir röportajı vardı Tottenham zamanından, tam ne zamandı hatırlamıyorum da galiba gelmeden kısa zaman önce izlemiştim. Adam özetle diyor ki, öyle bir para kazanmaya başladım ki koyverdim gitti. Tabii bu şekilde söylemiyor ama anlattığı bu. Orada zaten adamdan herhangi bir şey beklememen gerektiğini rahatça görüyorsun.

Adam kendine baksa, ciddi oynama niyeti olsa belki de dünyanın en iyi orta sahalarından biri olurdu. Şu haliyle maçta bir iki hareket yapar da acaba birazcık oynamaya niyeti var mı diye kendimizi paralarız. Adam 25 yaşında falan futbolu bırakmış, biz ve diğer takımlar da acaba bir şey olur mu diye zorluyoruz. Olay bundan ibaret aslında.

Adamın kendisine saygısı yok, Galatasaraya saygısı yok, geldiğinden beri 20 kilo almış, ben maç sırasında zincir fastfood yakıştırması yaptım diye modun biri mi adminin biri mi artık bilmiyorum bana salak mısın birader deyip banlamış. Ben 2011 den beri bu forumdayım, istersen yine banla da o hakareti yüzüme söyle ayıp 2 makara yapamayacaksak yazmanın alemi yok zaten hakaret duymaya gelmedik. Adaletli olun bi iş yapacaksanız. Üstte mesajlarda danaya benzeten olmuş patates çuvalı diyen olmuş hiçbiri banlanmamış.
sezon biter totnıma döner.

...
örn.

Adamın kendisine saygısı yok, Galatasaraya saygısı yok, geldiğinden beri 20 kilo almış, ben maç sırasında zincir fastfood yakıştırması yaptım diye modun biri mi adminin biri mi artık bilmiyorum bana salak mısın birader deyip banlamış. Ben 2011 den beri bu forumdayım, istersen yine banla da o hakareti yüzüme söyle ayıp 2 makara yapamayacaksak yazmanın alemi yok zaten hakaret duymaya gelmedik. Adaletli olun bi iş yapacaksanız. Üstte mesajlarda danaya benzeten olmuş patates çuvalı diyen olmuş hiçbiri banlanmamış.

örn.

renktaşım ben bu herif yüzünden 2 kere ban yedim.

şimdi beni niye ortaya sürüyon kurban ben miyim?

renktaşım ben bu herif yüzünden 2 kere ban yedim.

şimdi beni niye ortaya sürüyon kurban ben miyim?
yok renktaş seninle alakası yok örnek gösterdim, beni de banlayabilirler haketmişimdir forum kurallarına göre. Ama salak mısın sen birader diye ban sebebi yazmak ayıp. Adam gibi konuşsun kimse o

Fransızca bir röportajı vardı Tottenham zamanından, tam ne zamandı hatırlamıyorum da galiba gelmeden kısa zaman önce izlemiştim. Adam özetle diyor ki, öyle bir para kazanmaya başladım ki koyverdim gitti. Tabii bu şekilde söylemiyor ama anlattığı bu. Orada zaten adamdan herhangi bir şey beklememen gerektiğini rahatça görüyorsun.

Adam kendine baksa, ciddi oynama niyeti olsa belki de dünyanın en iyi orta sahalarından biri olurdu. Şu haliyle maçta bir iki hareket yapar da acaba birazcık oynamaya niyeti var mı diye kendimizi paralarız. Adam 25 yaşında falan futbolu bırakmış, biz ve diğer takımlar da acaba bir şey olur mu diye zorluyoruz. Olay bundan ibaret aslında.
Bir bakıma da saygı duymak lazım, ben de 25 yaşında çalışmama gerek kalmayacak kadar para kazansam çalışmazdım. Adam birçok kişinin hayallerini yaşıyor.

Bir bakıma da saygı duymak lazım, ben de 25 yaşında çalışmama gerek kalmayacak kadar para kazansam çalışmazdım. Adam birçok kişinin hayallerini yaşıyor.
Kazandığı parayı hak etmek için uğraşmayan adama nasıl saygı duyabilirim ki?

Bir işin ucundan tutup bir şeyler başaran herkes paranın her şey olmadığını bilir zaten.

Daha önce de yazmıştım,

Büyük yetenek fakat mentalite 3. Sınıf topçu mentalitesi.

Zaten mentalitesi de iyi olsaydı şu an Bayern gibi bir takımda olurdu.

Hadi kara boğa. Neden burada olduğunu göster bize

Geri
Üst Alt