Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokus asagi bir 50 kilo birde 20 kilo gülle yuvarla bakalimYalnız adam hızlanırken Kerem'i bile sollamış. Çok enteresan bi adam bu kiloyla hızlanmaya bak.
örn.sezon biter totnıma döner.
...
Adamın kendisine saygısı yok, Galatasaraya saygısı yok, geldiğinden beri 20 kilo almış, ben maç sırasında zincir fastfood yakıştırması yaptım diye modun biri mi adminin biri mi artık bilmiyorum bana salak mısın birader deyip banlamış. Ben 2011 den beri bu forumdayım, istersen yine banla da o hakareti yüzüme söyle ayıp 2 makara yapamayacaksak yazmanın alemi yok zaten hakaret duymaya gelmedik. Adaletli olun bi iş yapacaksanız. Üstte mesajlarda danaya benzeten olmuş patates çuvalı diyen olmuş hiçbiri banlanmamış.
örn.
yok renktaş seninle alakası yok örnek gösterdim, beni de banlayabilirler haketmişimdir forum kurallarına göre. Ama salak mısın sen birader diye ban sebebi yazmak ayıp. Adam gibi konuşsun kimse orenktaşım ben bu herif yüzünden 2 kere ban yedim.
şimdi beni niye ortaya sürüyon kurban ben miyim?
Bir bakıma da saygı duymak lazım, ben de 25 yaşında çalışmama gerek kalmayacak kadar para kazansam çalışmazdım. Adam birçok kişinin hayallerini yaşıyor.Fransızca bir röportajı vardı Tottenham zamanından, tam ne zamandı hatırlamıyorum da galiba gelmeden kısa zaman önce izlemiştim. Adam özetle diyor ki, öyle bir para kazanmaya başladım ki koyverdim gitti. Tabii bu şekilde söylemiyor ama anlattığı bu. Orada zaten adamdan herhangi bir şey beklememen gerektiğini rahatça görüyorsun.
Adam kendine baksa, ciddi oynama niyeti olsa belki de dünyanın en iyi orta sahalarından biri olurdu. Şu haliyle maçta bir iki hareket yapar da acaba birazcık oynamaya niyeti var mı diye kendimizi paralarız. Adam 25 yaşında falan futbolu bırakmış, biz ve diğer takımlar da acaba bir şey olur mu diye zorluyoruz. Olay bundan ibaret aslında.
Kazandığı parayı hak etmek için uğraşmayan adama nasıl saygı duyabilirim ki?Bir bakıma da saygı duymak lazım, ben de 25 yaşında çalışmama gerek kalmayacak kadar para kazansam çalışmazdım. Adam birçok kişinin hayallerini yaşıyor.