#91 Tanguy Ndombélé

bunun satın alması zorunlumuydu ? inşallah sözleşmede bi açık kapı bırakmışızdır.

Sen kalk fransada motor gibi herif ol ordan fransaya geç ama acayip bir herifsin tutabilen yok yaşın daha 24 çıtan çok yüksek .
Ondan sonra zort kiralık falan git en sonra da boktan tsl'ye gelip kadroya bile gireme.

Şu düşüşü ben yaşasam utancımdan gider maaşımın 1 milyonunu adam gibi bir hocaya verir sırf millete güç gösterisi için de ş.ligi dahil ligin içinden geçerdim.
Ama garanti para böyle bir şey demek ki.
Bu şekilde futboldaki israf bitmez dayı. Fifa Max 2 ve sonrasının kulüp opsiyonlu olmak koşuluyla 1+1+1 şekilde olmasını sağlaması gerekiyor.
Bir adama 3 kulüp aynı uzunlukta sözleşme verirse kimse keyfine oturamaz futbolda böyle bir devrim şart.

Abi bu başlığı görünce bile sinirlerim zıplıyor. İstanbul macindan sonra neden hala kadro dışı kalmadı şaka gibi.

bunun üstünde dursak faydalaniriz ama maliyeti cok yüksek. adamin her hareketi futbolcuyum diyor ama felaket kilolu.

golden sonra o kadar unuttum ki maçın o kısımlarını - girip bi ceza sahasına dalmaya çalıştı kaptırdı.

sonra yemin ederim hiç hatırlamıyorum.

Bir türlü gol girmeyen topta topa abanışına patladım

Çare belli
dr-nowzaradan-kimdir5.jpg

Takımdaki yegane eleştirilmesi gereken adam budur.kadroya girmesi ve süre alması diğer futbolculara küfür hüveyetinde

Bugün yine çalım atma sevdası yüzünden top kaybedip rakibe hızlı atak şansı verdi. Bunu hoca uyarmiyor mu, uyarıyorda basmıyor mu çözemedim

Zaman gecerek form yapmasi yerine herif her giden günle daha geriliyor. Fesih edilsin sözlesmesi.

Muhtemelen belirli maç ve belirli süre verilmesi gibi bir zorunluluk ya da bağlayıcılık var yoksa şu adamın oynatılmasını başka şekilde açıklayamam. Çok net bitik bu adam

Alacağı süreyi Berkan alır muhtemelen kalan süreçte. Mevcut durumuyla sadece 10 numara gibi değerlendirmek ve orta tandeminden uzak tutmak daha iyi gibi. Ancak gerektiğinde hücum bölgesinde iş yapabilir hala tekniği ile.

Geri
Üst Alt