#91 Tanguy Ndombélé

Yarı sahayi gecene kadar gündüz gece oluyor bu herifi oyuna alma hocam illa maçmı verecez alma. Rezalet iste daha neyi zorluyorsun bazen birakmayı bilmek lazım.

Maçta bir olay var kendimce utandım yaw. Top taca çıkıyor gol alıyoruz. Orta yuvarlağın ordan taca doğru topu almaya gidiyor. Korner direğinin orda bulunan top toplayıcı çocuk Ndombeleden Tacin kullanacagi noktaya daha çabuk koştu. Muhtemelen o top toplayici çocuk sövmüstür kendisine haklı olarak.

Hoca buna hala neden süre veriyor anlamis degilim hic bir katkisi yok tam tersi topu ezip birde rakipe hücüm imkani veriyor

''Aha şimdi değişik bir şey yapacak''la başlayıp hayal kırıklığı ile sona eren pozisyonlar. Olmayacak galiba.

dün yine topu aldu tuttu, oyalandı,kaptırdı
ayak, vücut artık istemiyor
elden çıkarılmalı

Bulduğu her süre Efe Akman'ın, Eyüp Aydın'ın gelişimine vurulan birer balyoz. Yazık...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben burada bunu yazdığımda bir Napoli uleması vardı kimdi ismini unuttum beni bokluyordu. Buraya dev bir analiz çıkarmıştım maç maç. Napoli'de 11 başladığı bütün maçlarda Napoli geri düşmüştü ve bu herifi çıkarttığında maçı çevirmişlerdi. En az 4-5 maç vardı böyle.
Forumlarda böyle tipler oldukça bu taraftar daha çok kanar her şeye.

Geri
Üst Alt