#91 Tanguy Ndombélé

Kiralık sözleşmesi sonlandırılmalı, dalga konusu oluyoruz millete. Okan hocada ne bekliyorsa kendisinden ısrarla oyuna sokuyor. Adam koşamıyor bunu görmek çok zor olmamalı.

Mitsöyü yollayip bunu, rasitsayi yollayip teteyi, dübuayi yollayip angelinoyu aldik.

Mizahı yönü sebebi ile kalmalı diye düşünüyorum.
Hayri Cund

Top sürerken her an düşecekmiş gibi gözüküyor. Herif vücudunun orta dengesini kaybetmiş gibi.
topu çok ayağına doluyor da ondan. avantajları da var top ayağına yapışıyor resmen. iyi topçu da fiziği toparlaması lazım. biri de çıkıp konusmuyor mu bu adamla ya. kulüp yerinde olsam bi diyetisyen ablayı 7-24 yanından ayırmam.

topu çok ayağına doluyor da ondan. avantajları da var top ayağına yapışıyor resmen. iyi topçu da fiziği toparlaması lazım. biri de çıkıp konusmuyor mu bu adamla ya. kulüp yerinde olsam bi diyetisyen ablayı 7-24 yanından ayırmam.

O tren artik coktan kacti Danyal'im. Simdiye kadar bir sey degismediyse artik hic degismez.

Sezon sonu defolup gidecek zaten.

O tren artik coktan kacti Danyal'im. Simdiye kadar bir sey degismediyse artik hic degismez.

Sezon sonu defolup gidecek zaten.
belli olmaz bu işler ya. kafasına oturmayan bazı durumlar vardır. futbola vermiyordur kendini. ama vermeyecek anlamıa da gelmiyor bu. önce fiziği sağlamkaştırıp sonra üstüne basa basa oynatmak lazım. tamamen kafasında bitiyor. bunu da teknik ekipten baskası bilemez. iyi bi kamp ardından maç ritmi yakalarsa yeteneğinden şüphe eden yok. iyi kumaş yeniden toparlanabilir. yaşı da genç. yeter ki buraya ait olduğunu neleri başarmamız gerektiğini üstüne basa basa anlatalım.

Bu herif 35 yaşını göremez. Evinde kalp krizinden ölü bulunur.

Yedik içtik eğlendik, yeter artık. Gönderilmeli ndombele

Sözleşmesinde büyük ihtimal geri gönderme opsiyonu yoktur ondan fesh edemiyoruz. Ya adamı kullanacağız ya da maaşını verip kulübede oturtacagiz.

Ben hocanın yerinde olsam özel antrenör ayarlarım eşek gibi çalışsın. Talimatlara uymuyorsa keseceksin para cezasını bak nasıl adam oluyor o zaman.

Öyle rahat oturtmayacaksin bunu. Adamı görünce sinirleniyorum yeminle.

Hadi kiraya gönderdiğimizi geri cagiramiyoruz bari kiralık aldığımız adamı takımına geri gönderebilelim

Büyük resmi gördüm galiba

Ya biz bunu seneye bonsirvisini bedavaya getirtmeye çalışıyorsak? Ya Seneye karşılıklı anlaşıp sözleşmesini feshedip bize gelip costurcaksa?
Belki ondan arayı iyi tutuyoruz, yoksa bu adam bu hal hareketleriyle çoktan dislandirdi

Kafayı yicem, komple teorileri kurmaya başladım, aklım almıyor bu durumu

Bizde aynisini yapip artik CASlik oldugumuz an bir kere davayi garanti kazanalim.

Geri
Üst Alt