- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
joaquin phoenix denen abi çok itici gelmeye başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 katılıyorum. Benim aklıma da Hurt Locker geldi hatta eski oscar alan filmleri düşünürken.İrishman iyiydi güzeldi üstatları bir arada görmek keyifliydi falan ama ödül almamasına sevindim. Parazit'i bir daha izleyeceğim yarım gözle mi izledik ne yaptık bilemedim, güzel filmdi ama ne bileyim oscar alacak kadar da değildi sanki. Gerçi bunlar hurt locker'a oscar vermiş adamlar çok da şey yapmamak lazım.
HaeeeeeHoakin'den de Marvel filmlerinden de haz etmem.
En sevdigin aktorler top 5 yapsana bakayimHaeeeee
Ibrahim Tatlisesin mavi mavi filmindeki performansi sahane idiEn sevdigin aktorler top 5 yapsana bakayim
Ewt. Peki yabanci film izlemiyon mu ha?Ibrahim Tatlisesin mavi mavi filmindeki performansi sahane idi
son senelerde cidden sağlam işler cıkardı fakat herif halen joker tribinde. neden gerçekten joker değilim diye kafayı kırıp intihar edecek sonundaJoaquin Phoenix'ten iyi diyebileceğimiz sayılı aktörlerden biri Daniel Day Lewis, o da oyunculuğu bıraktı. Onun dışında, adamın yanına yaklaşabilecek fazla aktör yok.
Joaquin Phoenix'ten iyi diyebileceğimiz sayılı aktörlerden biri Daniel Day Lewis, o da oyunculuğu bıraktı. Onun dışında, adamın yanına yaklaşabilecek fazla aktör yok.
Su an direkt aklima gelmiyor ama daha da var bence.Leo, Denzel, Bale, Crowe, Mccounaghey var işte
bi ara bu abinin filmlerini takip etmeni öneririm reis. denzel başganın üstadıymışLeo, Denzel, Bale, Crowe, Mccounaghey var işte
son senelerde cidden sağlam işler cıkardı fakat herif halen joker tribinde. neden gerçekten joker değilim diye kafayı kırıp intihar edecek sonunda
Ne diyor?
Joaquin Phoenix'in oyunculuğu Jake Gyllenhaal'ın önünde diz çöker tövbe ister derim.Joaquin Phoenix'ten iyi diyebileceğimiz sayılı aktörlerden biri Daniel Day Lewis, o da oyunculuğu bıraktı. Onun dışında, adamın yanına yaklaşabilecek fazla aktör yok.
Joaquin Phoenix'in oyunculuğu Jake Gyllenhaal'ın önünde diz çöker tövbe ister derim.