92. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

joaquin phoenix denen abi çok itici gelmeye başladı

cokere çok oskar gitmemesi cacık bir film olduğunu göstermiş oldu.
hoakim fünix de olmasa babayı alırdı müzik falan hikaye

İrishman iyiydi güzeldi üstatları bir arada görmek keyifliydi falan ama ödül almamasına sevindim. Parazit'i bir daha izleyeceğim yarım gözle mi izledik ne yaptık bilemedim, güzel filmdi ama ne bileyim oscar alacak kadar da değildi sanki. Gerçi bunlar hurt locker'a oscar vermiş adamlar çok da şey yapmamak lazım.
%100 katılıyorum. Benim aklıma da Hurt Locker geldi hatta eski oscar alan filmleri düşünürken.

Joaquin Phoenix'ten iyi diyebileceğimiz sayılı aktörlerden biri Daniel Day Lewis, o da oyunculuğu bıraktı. Onun dışında, adamın yanına yaklaşabilecek fazla aktör yok.

Joaquin Phoenix'ten iyi diyebileceğimiz sayılı aktörlerden biri Daniel Day Lewis, o da oyunculuğu bıraktı. Onun dışında, adamın yanına yaklaşabilecek fazla aktör yok.
son senelerde cidden sağlam işler cıkardı fakat herif halen joker tribinde. neden gerçekten joker değilim diye kafayı kırıp intihar edecek sonunda

son senelerde cidden sağlam işler cıkardı fakat herif halen joker tribinde. neden gerçekten joker değilim diye kafayı kırıp intihar edecek sonunda

Sanırım metot oyunculuğu denilen şeyi uyguluyor. Bu konuda top nokta Daniel Day Lewis sanırım. Adam Lincoln filminin setinde kendisine 'başkan' diye hitap edilmesini istiyormuş ve arkadaşlarına gönderdiği mesajları Abraham Lincoln olarak bitiriyormuş.

Filmin Berlin'de ödül almasından, 60'larda çekilen en Türk filmi olmasından söz ediyor. Türkçe altyazısı burada. Bu arada film 2008 Cannes Film Festivali'nde restore edilerek yeniden yayınlanmış, Fatih Akın'ın katkıları sayesinde. Fatih Akın aslında iyi bir adam ama nedense bizim ülkemizde pek sevilmiyor.

Parasite filmini dün izledim ve ödülleri hak etti bence.

Son 20 yılın en alakasız olduğum yılıydı. Adayları bile bilmiyordum. Sinema açısından çok kötü bir sene geçirdim. İşaretler filmindeki ezik kardeşin ödül alması hoş olmuş.

Joaquin Phoenix'in oyunculuğu Jake Gyllenhaal'ın önünde diz çöker tövbe ister derim.

Geri
Üst Alt