Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.440
- 49.825
- 3.133
Arabistan Ligi'nde ki verilen maaşlarla burası 1 mi kanks yavKasmasına gerek yok knk,
yeni sezonda anadolu takımlarından biri alır

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabistan Ligi'nde ki verilen maaşlarla burası 1 mi kanks yavKasmasına gerek yok knk,
yeni sezonda anadolu takımlarından biri alır
hala para muhabbeti yapan tipler var adam milli takımda sakatlandı parasını ödemeyeceğiz. takım 3 kulvarda gidiyor yarım adama bile ihtiyacımız var para muhabbeti yapıyor olmayan para muhabbetiBu adama verilen paraya yazık. Lisansını çıkaramadığımız bir adam vardı ondan farkı yok bu transferin.
Okan hocanın söylediğine göre final maçında sakatlanmış, talihsizlik yani. Oynayan bir oyuncu idi yok ise.Sözleşme imzalamadan herhangi bir sağlık kontrolünden geçirdik mi biz bunu?
Turnuvada oynuyordu evet ama oynaması sakat olmayacağı anlamına gelmiyor ki. Kaan Ayhan'ın da bir kasık sakatlığı olduğu ama idare ettiği iddia edilmişti ve oynuyor şu an. Keza İcardi'de sakat sakat oynadı uzun bir süre. Olabiliyor yani böyle durumlar. Aldıktan sonra da sakatlanmış olabilir mevzu bu değil.Okan hocanın söylediğine göre final maçında sakatlanmış, talihsizlik yani. Oynayan bir oyuncu idi yok ise.
Üstadım, ülkesinde turnuvada olan bir oyuncu için prosedür nedir bilemiyorum, yani sunabileceğim bir veri yok maalesef. Sadece ortada bir risk olduğu bariz idi, Afrika kupası sert bir turnuva ve sakatlık ihtimali yüksek oluyor, maalesef bize de denk geldi... Orjin bir sağ bekimiz olsa idi ve rotasyon için bu hamle yapılmış olsa idi söylemler daha hafif olabilirdi belki; mevcut şartlar altında söylemler daha yüksek keza benim önceki yorumlarım konuya dair eleştiri içeriyordu. Ama olan oldu artık, eleştirsekte mevcut durum değişmiyor...Turnuvada oynuyordu evet ama oynaması sakat olmayacağı anlamına gelmiyor ki. Kaan Ayhan'ın da bir kasık sakatlığı olduğu ama idare ettiği iddia edilmişti ve oynuyor şu an. Keza İcardi'de sakat sakat oynadı uzun bir süre. Olabiliyor yani böyle durumlar. Aldıktan sonra da sakatlanmış olabilir mevzu bu değil.
Marketten kilosu 30 liraya domates alırken bile kontrol ediyorsun çürüğü eziği var mı diye. Biz milyonluk oyuncu aldık ama kontrolden geçirmedik öyle mi? Muazzam iş gerçekten.
Zahayla arası nasıl bilmem ama Zaha filidisden çok İngiliz sayılır yıllarca İngilizceden genç milli takımlarında oynadı sonra baskılarla fildisine geçti bir röportajında İngiliz gibi hissediyorum kendimi demistiZaha ile arası nasıl hiç aynı karede görmedim vatandaşlar sonuçta. Zaha milli takımla yaşadığı sorunlar nedeniyle turnuvaya gitmemişti. Aurier ise şampiyon takımın kaptanı.
Zahayla arası nasıl bilmem ama Zaha filidisden çok İngiliz sayılır yıllarca İngilizceden genç milli takımlarında oynadı sonra baskılarla fildisine geçti bir röportajında İngiliz gibi hissediyorum kendimi demisti