#92 Serge Aurier

Bu adama verilen paraya yazık. Lisansını çıkaramadığımız bir adam vardı ondan farkı yok bu transferin.

Bu adama verilen paraya yazık. Lisansını çıkaramadığımız bir adam vardı ondan farkı yok bu transferin.
hala para muhabbeti yapan tipler var adam milli takımda sakatlandı parasını ödemeyeceğiz. takım 3 kulvarda gidiyor yarım adama bile ihtiyacımız var para muhabbeti yapıyor olmayan para muhabbeti

Muhtemelen bireysel çalışmalara başlıyor. Üstü tamam ama altında şort var, salonda olacak sanırım.

Son düzenleme:
Önümüzdeki 5 maçı kaçıracağı tahmin ediliyor lakin son durumu nedir? Bence Şerefsizrespor maçında sahada olur.

Okan hocanın söylediğine göre final maçında sakatlanmış, talihsizlik yani. Oynayan bir oyuncu idi yok ise.
Turnuvada oynuyordu evet ama oynaması sakat olmayacağı anlamına gelmiyor ki. Kaan Ayhan'ın da bir kasık sakatlığı olduğu ama idare ettiği iddia edilmişti ve oynuyor şu an. Keza İcardi'de sakat sakat oynadı uzun bir süre. Olabiliyor yani böyle durumlar. Aldıktan sonra da sakatlanmış olabilir mevzu bu değil.

Marketten kilosu 30 liraya domates alırken bile kontrol ediyorsun çürüğü eziği var mı diye. Biz milyonluk oyuncu aldık ama kontrolden geçirmedik öyle mi? Muazzam iş gerçekten.

Turnuvada oynuyordu evet ama oynaması sakat olmayacağı anlamına gelmiyor ki. Kaan Ayhan'ın da bir kasık sakatlığı olduğu ama idare ettiği iddia edilmişti ve oynuyor şu an. Keza İcardi'de sakat sakat oynadı uzun bir süre. Olabiliyor yani böyle durumlar. Aldıktan sonra da sakatlanmış olabilir mevzu bu değil.

Marketten kilosu 30 liraya domates alırken bile kontrol ediyorsun çürüğü eziği var mı diye. Biz milyonluk oyuncu aldık ama kontrolden geçirmedik öyle mi? Muazzam iş gerçekten.
Üstadım, ülkesinde turnuvada olan bir oyuncu için prosedür nedir bilemiyorum, yani sunabileceğim bir veri yok maalesef. Sadece ortada bir risk olduğu bariz idi, Afrika kupası sert bir turnuva ve sakatlık ihtimali yüksek oluyor, maalesef bize de denk geldi... Orjin bir sağ bekimiz olsa idi ve rotasyon için bu hamle yapılmış olsa idi söylemler daha hafif olabilirdi belki; mevcut şartlar altında söylemler daha yüksek keza benim önceki yorumlarım konuya dair eleştiri içeriyordu. Ama olan oldu artık, eleştirsekte mevcut durum değişmiyor...

250025875.jpg

Zaha ile arası nasıl hiç aynı karede görmedim vatandaşlar sonuçta. Zaha milli takımla yaşadığı sorunlar nedeniyle turnuvaya gitmemişti. Aurier ise şampiyon takımın kaptanı.

Zaha ile arası nasıl hiç aynı karede görmedim vatandaşlar sonuçta. Zaha milli takımla yaşadığı sorunlar nedeniyle turnuvaya gitmemişti. Aurier ise şampiyon takımın kaptanı.
Zahayla arası nasıl bilmem ama Zaha filidisden çok İngiliz sayılır yıllarca İngilizceden genç milli takımlarında oynadı sonra baskılarla fildisine geçti bir röportajında İngiliz gibi hissediyorum kendimi demisti

Ziyech ve Aurier iyileşip kendini bulamadan sözleşmeleri bitip geri dönecekler gibi geliyor

Zahayla arası nasıl bilmem ama Zaha filidisden çok İngiliz sayılır yıllarca İngilizceden genç milli takımlarında oynadı sonra baskılarla fildisine geçti bir röportajında İngiliz gibi hissediyorum kendimi demisti

Bu işler keşke hissetmekle olsaydı. Mentalite, görünüş Afrikalı topçu işte.

Geri
Üst Alt