#92 Serge Aurier

Kapkalın olmuş .Enine iki üç adamı birleştir öyle olmuş.Çok şaşırdım

Ziyech ve Zaha'yı mutlu etmek dışında pek faydalı olmayacak gibi ama henüz konuşmak için erken(!)

kaan ın yedeği olmalı kalan maçlarda. Nasılsa haftada 1 maç oynuyoz, rotasyona bile gerek yok.

Bu ve kerem a çıkınca topa daha fazla hakim olduk rakip sahada daha az top kaybettik

Kaan olmazsa da Barış'ı sağ bek oynatmak lazım. Bu arkadaştan bu sezon topçu çıkmaz.

2 aydır maç yapmamış adama göre değerlendirmek lazım, Bir ara ortaya geçti heralde buydu farklı yerde oynatılabilir olarak gördüm, ayağı fena değil. Çok bişe kalmadı maçı sertleştirmeye girse yorulan adam yerine sağ sol orta farketmeden oynasa yeter.

Alanya'nin deli danalar gibi saldirdigi bir 45dk'da cokta kotu degildi. Kaan'i verimli kullanmak adina bir opsiyon olmus oldu. Sezon sonuna kadar ama 30 ama 45dk Kaan'i dinlendirse yeter.

2 aydır maç yapmamış adama göre değerlendirmek lazım, Bir ara ortaya geçti heralde buydu farklı yerde oynatılabilir olarak gördüm, ayağı fena değil. Çok bişe kalmadı maçı sertleştirmeye girse yorulan adam yerine sağ sol orta farketmeden oynasa yeter.
önümüzdeki sezon 12 yabanciya düsecek, adam akilli transferler yapmak lazim. aurier, ndombele, oliveira, vinicius vs. böyle oyunculari alma ve kadroda tutma lüksümüz yok.

Geri
Üst Alt