#92 Serge Aurier

Final macinda mi yasamis bu sakatligi yoksa önceden beri bir sorunmu vardi? Öyke bir durum vardiysa hic mi saglik kontrolu istememisler?

Ben anlamiyorum aldigimiz adamlar ya sakat ya sisman ya da bitik bu nasil transfer planlamasi yav.

Gördüğüm en kötü işlerden birisi, ekonomik anlamda dahi iki üç maç için verilen para israf. Yönetim için diyebileceğim hiç bir şey yok koca bir sıfır bu hamle. Yazık.
Ayrıca ben yazmış idim önceleri, ya bu isim kupada sakatlanır ise diye? Ben bu riski görebiliyor isem yönetim kusura bakmasın. Rezillik.

Sakat sakat afrika kupasinda oynamis deniliyor. Eger dogruysa sözlesmesini fesh edip uefaya sikayet edilip yüklü bi tazminat talep edilmeli

Final macinda mi yasamis bu sakatligi yoksa önceden beri bir sorunmu vardi? Öyke bir durum vardiysa hic mi saglik kontrolu istememisler?
Ne sağlık kontrolü abicim. 50 kere yazdım burada afrika kupasindaki adami nasıl sağlık kontrolune sokucan? Aile sağlık ocağına göndermişlerdir atesine bakip temiz raporu vermislerdir

Lannn zorlanmami var. Bizimkiler de muhabir iste. Mactan önce yeni geldi henuz antremana cikmadi diye kadroda yok dediler. Sizin kazandigini para helal mi?

Aralık ayında da adale sorunu yaşamış 6 maç kaçırmış muhtemelen 2. dereceyse 3-4 hafta aralığında döner.

7nu219n.jpg

Geri
Üst Alt