Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.570
- 8.703
- 2.163
Final macinda mi yasamis bu sakatligi yoksa önceden beri bir sorunmu vardi? Öyke bir durum vardiysa hic mi saglik kontrolu istememisler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca ben yazmış idim önceleri, ya bu isim kupada sakatlanır ise diye? Ben bu riski görebiliyor isem yönetim kusura bakmasın. Rezillik.Gördüğüm en kötü işlerden birisi, ekonomik anlamda dahi iki üç maç için verilen para israf. Yönetim için diyebileceğim hiç bir şey yok koca bir sıfır bu hamle. Yazık.
Sağ bek almak için aldilar işteFinal macinda mi yasamis bu sakatligi yoksa önceden beri bir sorunmu vardi? Öyke bir durum vardiysa hic mi saglik kontrolu istememisler?
Ne sağlık kontrolü abicim. 50 kere yazdım burada afrika kupasindaki adami nasıl sağlık kontrolune sokucan? Aile sağlık ocağına göndermişlerdir atesine bakip temiz raporu vermislerdirFinal macinda mi yasamis bu sakatligi yoksa önceden beri bir sorunmu vardi? Öyke bir durum vardiysa hic mi saglik kontrolu istememisler?
Boku yedik 32 günse bu sefer 50 gün olmazAralık ayında da adale sorunu yaşamış 32 günde dönmüş muhtemelen 2. dereceyse 3-4 hafta aralığında döner.
![]()