#92 Serge Aurier

Bu sene hep yıldız eskisi sorunlu sakat hazır olmayan adamlar aldılar ve dünya da para verdik bunlara ve beklediğimiz katkının %10’unu dahi alamadık
Bu seneki transfer politikası ve yönetim hatalı maalesef

Bari bjk maçına yetişseydi
Bir de sakatım deyip yatan adamlarla takılıyor galiba habire
Sene sonu temizlik lazım bence
Ve temizlik hep bu sene alınanlarda olmalı

Karakter analizi olayı da yalanmış tamamen.

Dedik burada saha ilk günden. Ti’ye alanlar tepki gösterenler oldu. Yaşam olduğunu anlamak için yapılan (taa o zaman) transferlerin fenotipine geçmişine bakmak kafi. Hayır hepsini geçtim adamlar çok rahat manipüle de eder. Bana sanki realiz :) altıüstü süper lig takımıyız günün sonunda. CL gitti mi gelsin patates gibi sahalar. Kim ne yapsın beklesin senin testini. Bildiğin klasik HR testi gibi birşeydir olsa olsa :) al sana test Erden. Adamların umurunda değil takım haftalardır yok bir çoğu. Şu takıma hazır nazır oynayacak 3 oyuncu alınmış olsaydı kocaaaaaa 2 transfer döneminde bugün bu maça geçen sezonki gibi öylesine çıkıyordur.

1.2 m Euro gitti.

Dubois mantıklıymiş aslında ama iş olduktan sonra eleştirmeyi sevmediğim için yorum yapmıyorum.

Kaan'i mac basi 20-30 dk dinlendirse bile yeterli. Kaan cikinca 5 oyuncu pozisyon degistiriyor su anda, takim allak bullak oluyor.

Geri
Üst Alt