#92 Serge Aurier

Milli aradan sonra lig bitiyor la farkında misin? 750 bin euro maas. Mac basi 150 bin euro alacak herif.

Bu adam maça çıkamaz çıksa da fayda vermez. Resmen en önemli oyuncumuzu satıp yerine adam koyamadık. Geldiği gün yazmıştım Aurier yerine her türlü Atal riskine girerim diye.
O da havalimanında sakatlanırdı bir şey değişmezdi. Sakatlık riski olarak Aurier'in önünde. Bu işler biraz da şans. Dua edelim ki sakat olsun. Sakat değil de yatma kafasındaysa daha kötü.

Afrikalı futbolcu ve Arap almamak lazım diye hep söylüyoruz.

Kupaları ayrı dert
Arap ise para konusunda ki aç gözlüklüleri ve performansları ayrı dert

Almayın artık.

Bakın geçen sene

2 Uruguay
1 İspanyol
1 İtalyan
1 Belçikalı
1 Arnavut
1 Portekizli
3 Fransız
1 Norveçli
1 Kanadalı
1 Danimarkalı

Vardı ekipte.

Latin Amerika
Fransız
Kuzey Avrupa

Bu üçü bizde inanılmaz uyumlu. İspanyol, Portekiz de pek olmuyor

Plansizlik uzerine plansizlik hadi bu adam sakatlandi hesapta yoktu Duboise geri cagirma maddesi ne diye koydurmazsin anlamam ki 2 aydir beksiz oynuyoruz uefadan elendik belkide bu yuzden

Zeki çelik i beğenmiyorduk taraftar olarak gelmesin diyenlerimiz vardı. Dubuaya gelmesin diyenler asangion beğenmeyen bile vardı biz gittik en kötüsünü aldık.

milli ara sonrası nisan değil mi lan. 1 ay kalıyor ya orada da milli takıma gide arka adalesinde kanama olur

Plansizlik uzerine plansizlik hadi bu adam sakatlandi hesapta yoktu Duboise geri cagirma maddesi ne diye koydurmazsin anlamam ki 2 aydir beksiz oynuyoruz uefadan elendik belkide bu yuzden
çünkü adamı son günlerde hadi git diye gönderdik.
Oyuncu bakımından niye bakmıyoruz ki olaya belki adam 1 senelik plan yapacağım beni gönderiyorsanız aramayın dedi ve ekletmedi.
Hep kendi açımızdan bakıyoruz

Aldigimizda bir arkadasa bu adam 5 mac zor yapar demistim. Bakalim o rakami gececek mi

Maalesef bu saatten sonra katkı sağlaması zor olacak yani zaten Milli aradan sonra ligde 8 maç kalacak ondan sonrada takıma adapte olmasını beklemek falan gerekecek yani o süreçten sonra 11'e eklenmesi kolay olmayacaktır. Kaan ve Barış rotasyonuyla sağ beki götürürüz diye düşünüyorum Aurier'den pek beklentim kalmadı artık.

Kara yeğenim nasılsın? Keyifler iyi mi? Oynasak mı azıcık ha.Bak Kaan sakatlandı sen yoksun diye barış oynuyor orda bi gımıldanıve bakam

Cabuk hazirlan sende, Kaan pert oldu.

Alanya deplasmanının yıldızı olacağı hususunda fikir birligine varalim

şaka gibi 2 transfer dönemi yaşadık

Hoca olmasa bu takım 4-5 hafta önce havlu atardı.

dün berkan stoper oynadı yaw

bek yok aldığımız herif sakat ve milli ara sonrası dönecek deniyor :d

Geri
Üst Alt