Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.850
- 94.910
- 4.978
dönmeyeceksen bari 2 beste öğrende tribün desteği ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok ihtimal vermiyorum.Bu herif 1.5 sene sağ bekimiz olacak çok büyük ihtimalle.
Hissiyatın bayağı kuvvetli.Alanya deplasmanının yıldızı olacağı hususunda fikir birligine varalim
Bir oynayabildiğini görüp etmi kemik mi karkas mı bir görebilseydik sezon sonuna karar verecektik.Sen bayağı ileriyi gözlemledin.Bu herif 1.5 sene sağ bekimiz olacak çok büyük ihtimalle.
İhtimal dahilinde değil. Sene sonu kalmayacak yüksek ihtimal ve yeni sağ bekimiz Fransa'dan gelecek bence.Bu herif 1.5 sene sağ bekimiz olacak çok büyük ihtimalle.
Bu dakkadan sonra torreria dayi ikilisini bozmak soz konusu olamaz. Kaan en fazla sag bek stoper rotasyonuna girer.Döndüğünde iyi oynarsa Kaan'ı orta sahada kullanabiliriz bu da en iyi formasyonumuza dönüş demek olur. 1 tane orada durabilecek sağ bek alamadı ya bu yönetim alacağı olsun.
Kesinlikle tek taraflı bakiliyorçünkü adamı son günlerde hadi git diye gönderdik.
Oyuncu bakımından niye bakmıyoruz ki olaya belki adam 1 senelik plan yapacağım beni gönderiyorsanız aramayın dedi ve ekletmedi.
Hep kendi açımızdan bakıyoruz