Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.229
- 34.154
- 2.478
Iyilestiyse direk kadroya almak lazim. Sonucta tapulu malimiz degil, bekle bekle nereye kadar? Oynasin bir an evvel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum ama alıntıladığım mesaj sanki keyfinden oynamıyor gibi demiş ondan yazdım.Afrika kupasından sakat döndüğü söylendi.
Nasil?Iyilestiyse direk kadroya almak lazim. Sonucta tapulu malimiz degil, bekle bekle nereye kadar? Oynasin bir an evvel
Sezon sonu gidecek adam icin 1 mac daha bekleyelim demeye gerek yok iyilestiyse kadroda olmaliNasil?
Evet ziyech gibi keyfine göre oynadığını düşünüyorum bu adamın o yüzden öyle demiştimBiliyorum ama alıntıladığım mesaj sanki keyfinden oynamıyor gibi demiş ondan yazdım.
Orada 6 aylık kabul etmezdi Meunier gibi. Aurier 6 aylık kabul ettiği için gidildi diye düşünüyorum. Bence seneye için hedef oraya genç birini almak sanırım Fransa taraflarından.Adamı alırken değil aldıktan sonra sakatlandı bu da şanssızlık bir şey diyemem ama Meunier riskine girmek daha makul olabilirdi
O da sakatlanmış gerçi
Ifb macında malum soytarı , şoparı dövsun yeter.Ne zaman hazır olacak acaba
Haftaya milli takıma gidecek, sakat döner. Oynayacağını bile sanmıyorum.
inşallah dediğin olur.Afrika taraflarına gidilmez.Orada 6 aylık kabul etmezdi Meunier gibi. Aurier 6 aylık kabul ettiği için gidildi diye düşünüyorum. Bence seneye için hedef oraya genç birini almak sanırım Fransa taraflarından.