Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.965
- 44.058
- 4.333
Yok yav o kadar kebabi beyinli değildir heraldeIlk mactan kirmizi kart yapip puan kaybina sebep olursa napcaz Tuna.
Bekleyip görmek lazim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav o kadar kebabi beyinli değildir heraldeIlk mactan kirmizi kart yapip puan kaybina sebep olursa napcaz Tuna.
Bekleyip görmek lazim![]()
Arkaya çok oyuncu kaçıracaktır umarım garip bir şekilde dalıp kırmızı yemez.ilk maçta 10 dkda kırmızı görmez inşallah
Öyle bir maliyeti yok şuana kadar için maaş ödemesi yapılmayacak. Şuana kadar bize maliyeti 100 000 Eur oda kulübe verilen ücret.6 lig maci kacirdi, 8 lig maci ve 1 süper kupa maci kaldi. hatay macinda yoksa fener macinda da yok. sonrasi alanya deplasmani. 7 mac icin 850.000 euro maliyet olustu. sol beki bulduk derken sag bek sorunumuz ortaya cikti.
Milli takımdan sakat dönen oyunculara sakatlığı geçene kadar Fifa ödüyordu maaşlarını yanlış mıyım?600 bin euro + antalya tatili verdik ,bugün fesh etsek eminim karda oluruz
o maddeyi tam görmek lazım benim bildigim belli süresi var yanı 3-4 ay sakat olan adamın ödemıyorlardır ama dedigim gibi ilgili maddeyi görmek lazımMilli takımdan sakat dönen oyunculara sakatlığı geçene kadar Fifa ödüyordu maaşlarını yanlış mıyım?
Şimdi baktım Neymar sakatlığı ile ilgili onun maaşıyla alakalı bir haber de 23 günden 1 yıla kadar maksimum 6.5 milyon euroya kadar ödeme yapıyorlarmış.o maddeyi tam görmek lazım benim bildigim belli süresi var yanı 3-4 ay sakat olan adamın ödemıyorlardır ama dedigim gibi ilgili maddeyi görmek lazım