#92 Serge Aurier

Hatay macinda kadroda olmicaksa oynamasin abi, gerek yok

Şu reddeden sonra artık bilerek yapıyor derim anca.Kac ay oldu arkadaş bacağın kopsa geri gelirsin , keyfi yapıyor gibi geliyor artık.
Süper kupada oynasa kk atsa kupayı 1-0 kaybetsek

Ligde fb derbisinde ceza sahasında rakibi indirse kırmızıyı görse penaltıdan golü yesek maçı kaybetsek ligi de fb alsa

Kendisine ve erden timura tepkin nolur?

bu adam isterse hic formamizi giymesin sikinti degil ama sanchez mutlaka dönmek zorunda

Süper kupada oynasa kk atsa kupayı 1-0 kaybetsek

Ligde fb derbisinde ceza sahasında rakibi indirse kırmızıyı görse penaltıdan golü yesek maçı kaybetsek ligi de fb alsa

Kendisine ve erden timura tepkin nolur?
Erden timuru bilmem de aurieri vururum.

Melo 35-36 yasinda ayagini kirdi 2ayda döndu

Birde şuna bak pehh

Yok gibi davranıp fifa'dan maaşını almanın yollarını edinelim derim. Zaha için falan psikolog görevi görse yeter bizim için, barış var kaan var şimdilik işin özü ihtiyaç halinde de değiliz. Buram buram stoper sorunu yaşıyoruz keşke bunun yerine defsnsif ozellikleri yüksek bi 6 numara indireydik

Anlasilan bu arkadas kendini riske atmiyor sezon sonu bosta kalacagi icin sakatliktan korkuyor. Yoksa bence simdiye hazir olurdu. Belki son iki üc hafta kala form yakalamak icin oynar

Nasıl ki yaz transfer döneminin fiyaskosu Ndombele idiyse, kış döneminde de Aurier transferi o denli fiyaskodur, lami cimi yok bunun...

Sakatlanmamış olsaydı da kupaydı, istirahatiydi filan derken en önemli 5-6 maçı kaçırmış olacaktı zaten. Ve bu adamı 'hazır' niyetine idarelik aldık güya! Allahtan Barış ve Kaan idare edebildiler o mevkiyi...

Bunu da Gardi çakmış olabilir. Torreira-İcardi transferleriyle kazandığı krediyi sonrasında misliyle soktu kulübe. Bu çakalla ilişkiyi kesmek gerekiyor...

Nasıl ki yaz transfer döneminin fiyaskosu Ndombele idiyse, kış döneminde de Aurier transferi o denli fiyaskodur, lami cimi yok bunun...

Sakatlanmamış olsaydı da kupaydı, istirahatiydi filan derken en önemli 5-6 maçı kaçırmış olacaktı zaten. Ve bu adamı 'hazır' niyetine idarelik aldık güya! Allahtan Barış ve Kaan idare edebildiler o mevkiyi...

Bunu da Gardi çakmış olabilir. Torreira-İcardi transferleriyle kazandığı krediyi sonrasında misliyle soktu kulübe. Bu çakalla ilişkiyi kesmek gerekiyor...
Oyuncu alındığında sakat değildi.

Allah kabul etsin kardeş de şovunu yeşil sahada yapsan artık

''Sakatlanmamış olsaydı da'' dan ne anladıysan?!..

Her şey yolunda gitmiş olsaydı da Avrupa maçları dahil çok önemli 5-6 maçı kaçırmış olacaktı; şimdi 10 maçı geçti herhalde, hala oynayacak...
Olumsuz bir düşünceyi köpürtmek adına lüzumsuz bir varsayım olarak algıladım. Çünkü devre arası transfer döneminde 6 aylık sözleşmeyle alınabilecek en tecrübeli, takıma uyumu en hızlı olabilecek oyuncu olarak görülüyordu kağıt üzerinde.

Opsiyonların fazla olduğunu sanmıyorum.

Olumsuz bir düşünceyi köpürtmek adına lüzumsuz bir varsayım olarak algıladım. Çünkü devre arası transfer döneminde 6 aylık sözleşmeyle alınabilecek en tecrübeli, takıma uyumu en hızlı olabilecek oyuncu olarak görülüyordu kağıt üzerinde.

Opsiyonların fazla olduğunu sanmıyorum.
opsiyon bence de yoktu - genelde taraftarın rahatsız olduğu kısım Boey 1 günlük süreç değil - gündeme geldiğinde yönetim/scout ekip vs niye uğraşmadı gibisinden bakılıyor bana göre. içini bilemeyeceğimiz süreç olduğu için çok kafa patlatılacak bir durum değil.

bana göre denenbilir bir isimdi ama sanırım çok göremeden ya da kendini bulamadan sezon bitecek.

opsiyon bence de yoktu - genelde taraftarın rahatsız olduğu kısım Boey 1 günlük süreç değil - gündeme geldiğinde yönetim/scout ekip vs niye uğraşmadı gibisinden bakılıyor bana göre. içini bilemeyeceğimiz süreç olduğu için çok kafa patlatılacak bir durum değil.

bana göre denenbilir bir isimdi ama sanırım çok göremeden ya da kendini bulamadan sezon bitecek.
Öyle. Ama bu fiyaskoya bugünden bakıp eleştirmek yersiz. O gün dile getirilse bir değeri olurdu. Benim dediğim o tam olarak.

Öyle. Ama bu fiyaskoya bugünden bakıp eleştirmek yersiz. O gün dile getirilse bir değeri olurdu. Benim dediğim o tam olarak.
İsmi ilk geçtiği anda, mevcut profiline istinaden ''Tamamdır bu iş, bize hayırlı olsun demek düşer!'' şeklinde kinayeli bir ifade kullanmıştım...

Yazın da 40 gündür bekletilen oyuncunun kesin Ndombele olduğuna dair endişelerimi paylaşmıştım, kayıtlıdır...

Ya ben çok şey biliyorum, muazzam hissiyata sahibim! Yahut da transferlerde haddinden fazla isim bazlı hareket ediliyor...

Takımda yedek sağbek yoktu, Sacha' nın en geç sezon sonunda gideceğini de bilmeyen yoktu. Scout ekibinin bütün çalışması Assignon' dan ibaret idiyse, bunu doğru buluyor musun?..

Tıpkı aylarca 20-30 milyonluk Amrabat peşinde koşup, son anda Vecino da alınamayınca Ndombele' nin getirilmesi gibi...

Aynı mevki için geçen isimler sürsen birbirine bulaşmayacak profilde oyuncular...

Ki sağbek bulmak solbek bulmak kadar zor da değil. Menajerlere bir haber uçursan onlarca adamı birkaç günde önüne yığarlar; seç beğen al..Sanki Gardi hayrına iş yapıyor?!..

İsmi ilk geçtiği anda, mevcut profiline istinaden ''Tamamdır bu iş, bize hayırlı olsun demek düşer!'' şeklinde kinayeli bir ifade kullanmıştım...

Yazın da 40 gündür bekletilen oyuncunun kesin Ndombele olduğuna dair endişelerimi paylaşmıştım, kayıtlıdır...

Ya ben çok şey biliyorum, muazzam hissiyata sahibim! Yahut da transferlerde haddinden fazla isim bazlı hareket ediliyor...

Takımda yedek sağbek yoktu, Sacha' nın en geç sezon sonunda gideceğini de bilmeyen yoktu. Scout ekibinin bütün çalışması Assignon' dan ibaret idiyse, bunu doğru buluyor musun?..

Tıpkı aylarca 20-30 milyonluk Amrabat peşinde koşup, son anda Vecino da alınamayınca Ndombele' nin getirilmesi gibi...

Aynı mevki için geçen isimler sürsen birbirine bulaşmayacak profilde oyuncular...

Ki sağbek bulmak solbek bulmak kadar zor da değil. Menajerlere bir haber uçursan onlarca adamı birkaç günde önüne yığarlar; seç beğen al..Sanki Gardi hayrına iş yapıyor?!..
Yazın, Icardi ve diğerlerine ödenen tutarlar sonrası bonservis verilemediği ve bu yüzden bonservisi elinde oyunculara yönelindiği söylendi. Hatta son güne kadar Amrabat'ın beklendiği, olmayınca da son çare Nbomdele'nin alındığı açık. Nbombele transferini gelmeden önce bu foruma olumsuz referanslarla en çok yazanlardan biriyim ayrıca.

Boey'un satışını öngörüp oraya alternatif düşünülebilirdi ancak belli ki kulüp devre arası böyle bir teklif beklemiyordu. Planlar yazın satıp, kulübe dönecek Dubois ile de orayı götürmekti. Burada tek isime bağlılık tabii ki eleştiri konusudur ancak bir reddedilemeyen bir teklif sonrası böyle handikaplar yaşanması da anormal değil.

Yönetimin devre arası pazarında Assignon gibi birini bonservisiyle alamadığı senaryoda 6 aylık idareten böyle bir ismi gündemine almasını o gün şartlarında yanlış bulmuyorum. Yönetimin hangi ekiple neyi istişare edip etmediğini de bilemeyiz. Yazın oraya bonservisli birinin alınacağı açık.

Geri
Üst Alt