#92 Steven Nzonzi

Luiz Gustovo havalanında bekliyormuş. Gelsin elini öpeyim diye.

Adam her maça damgasını vuruyor, adam müthiş boşlukları kapatıyor

Fernando'yu Sevilla'ya satıp, Nzonzi'yi almamız bu yıl ki en iyi transfer başarımız.

İyi oyuncu gerçekten geliyor oynuyor küt diye, şu uyum sağlama lafları falan bazen uzak geliyor bana. Bir takımın nasıl bir orta saha rotasyonu var da bu adamı yok pahasına gönderiyorlar o da enteresan, adam gerçekten 1.sınıf bir ön libero bence.

İyi oyuncu gerçekten geliyor oynuyor küt diye, şu uyum sağlama lafları falan bazen uzak geliyor bana. Bir takımın nasıl bir orta saha rotasyonu var da bu adamı yok pahasına gönderiyorlar o da enteresan, adam gerçekten 1.sınıf bir ön libero bence.

Tek handikap bizim ligde foul caliyor malaklar

———-
Golcao!!

Tek yönlu olduğundan dolayı.

Adam buyuk oyuncu. Melo, Fernando, Nzonzi ile defansif orta sahanin kitabini yazan adamlar gorduk.

Adam büyük oyuncu be. Hücumda da etkili işler yapsa ohohooo.... çok istedik galiba

Bir tane kafa topu vermedi ön libero nasıl oynaması gerekirse öyle oynadi masAllah aslanıma.

Örümcek gibi etrafında dolanan rakiplerin ayağındaki topu çekip alıyor.. Doğru yere pas atmasını geçtim, doğru pozisyon alarak rakibin o bölgede etkisiz kalmasını sağlıyor.

Adamın her maçı sanki farklı maçlardan alınmış seçme görüntüler gibi. Fernando bundan daha iyi diyenlerle futbol tartışmasına dahi girmemek lazım.

Geri
Üst Alt