#92 Steven Nzonzi

Böyle adamın 2 yıl bedelsiz kiralanması Türk futbol tarihinin en büyük heist'i olabilir.

DklNjCxVsAAXF9F.jpg:large

by kalite

bunun hem GS, hem fransa formasını almak şart oğlu şart oldu

Takım kötü oynamasına rağmen sivriliyor.
birde şöyle iyi bek ve hızlı kaliteli kanatlara sahip olsak bu adam ofansada inanılmaz katkıda bulunur.

Top tekniği pasların şiddeti ve tercihleri futbol zekası başka birşey.

yukarıda bir arkadaş iki maç sonra takıma ayak uydurup küfürü yer diye yazmış..

Yok arkadaş kaliteli adam,futbolu bilen adam hiçbir zaman küfür yemez.Belli standartı her zaman korur.
Tabiki zamanı geldiğinde yolları ayırmazsan.. hangi oyuncu olursa olsun istediği kadar kaliteli olsun her oyuncunun belli bir yaşdan sonra ve fiziksel durumundan dolayı düşüşe geçtiği dönemler olur.Selçuk gibi takımda tutarak zorla küfür yemesini sağlamayacaksın.

Nzonzinin iki sene üst düzey katkı vereceğini düşünüyorum.

Orta sahada zeki futbolculari seyretmek her zaman büyük keyif.

Kalitenin adresi

Allahtan 2 yilligina kiraladik yoksa sezon sonunda sikinti olurdu

Adamın soğuk kanlı beni benden alıyor 3 kişi üzerine geliyor koşarak adamın şeyin de bile değil :)

Mac sirasinda spilerin bu adamin ismini enzonziee gibicesine soylemesine sadece benmi bitiyorum. Bay beleş aslan

Maşaallah diyelim de nazarımız değmesin. Son 5-6 yılda yapılmış en iyi transfer. İyi özelliklerini tek tek saymaya gerek yok, aklıma gelen bütün özellikler bakımından üst seviyede...

Nzonzi-Seri-Banega muazzam bir kombinasyon olabilirdi. Ara transferde yahut sezon sonunda Banega' nın genç olanından bulup, gerekirse en büyük yatırımı ona yapmak gerektiğini düşünüyorum...

Roma gerizekalı mı acaba? Bu heriften iyi kime sahip olabilirler ki? 2 yıl beleşe nasıl verirsiniz lan bu adamı?
ben Roma'nın Alman Facebook sayfasını takip ediyorum ve orada biz onu aldığımızda resmen bayram ediyorlardı...komik olanda en çok pas hatası yapığını şikâyet ediyorlar adamlar...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Barcelona'nın ihtiyacı olan bir adam bence :D Biz nasıl transfer ettik?

Roma daha atletik,hızlı oyun oynuyor bu sene.. O sebeple yolladılar. Kalite olarak bizim seviyemizin çok üstünde. Fırsat transferi gerçek anlamda.

Juve'nin beğenmediği Melo bizde efsane oldu. Bizde pek çok kişinin "nereden buldunuz" dediği Alex Telles yıllardır Porto'nun en etkili isimlerinden. Sakatlık yaşamasa belki çok büyük paraya elit takımlara gidecekti.

Futbolda bunlar olabilir.

Abartıyor olabilirim ama Donk (Veya belki Lemina' nın) DM, Nzonzi' nin daha özgür hissedeceği 8-8.5 no oynaması iyi bir fikir olabilir gibi geliyor bana (Seri orjinal 8 zaten). Bildiğimiz haliyle Belhanda' nın yapıp da Nzonzi' nin yapamayacağı hiçbir futbol aksiyonu olamaz, her bakımdan daha efektif olur, kanaatimi paylaşmak istedim...

Son düzenleme:
Bu adam önümüzdeki sene 100% bizde forma giyebilecek mi?

Kesin Roma’nın geri çağırma opsiyonu vardır ve biz KAP’a açıklamamışızdır.

Iyi olmus dinlenir biraz

Geri
Üst Alt