#92 Steven Nzonzi

Klasik Galatasaray geleneğini bozmadı beyzade. İlk 6 maç çok üst düzey baktı takım oynamıyor zaten ligin kalitesini düşük. Ben mi kurtarcam ulan kiralık oynuyorum diyor. Sonuç bu.

Henrykuruda ilk yarısında sahiplenmediydi takımı da eski takımıma dönerim ümidiyle istatistik kasıyordu en azından bunda oda yok.
Umarım devre arasından sonra toparlar. Yoksa 2. Sene kiralamanın bir mantığı olmayacak.

Meloyu kiralayalım bunların tümünü sırtına alır oynar resmen satıyorlar takımı dünya gözüyle melo lemina izleyelim 6 ayda olsa.

Balik hafizali gsc.

Sene basi cok iyidi ancak sonradan Terim bunu kesti ve ogun bugundur kasten oynamiyor.

Bu devre arasi gonderebilir FT. Ama bu adamin asla kotu oldugunu dusunmuyorum. Tamamen Terim le aralarinda sorun olmasindan kaynakli grevde!
Donktan bi farki yok ortasahada ozamanlarda bizim abartmamiz sirf Fransa milli takiminda oynuyor diye oyle geliyordu gozumuze Prof futbolcu kesildi diye d
Trip atamaz daha iyisi verir Leminan sol t.sgini etmez Nzonzi

Beinsports da istatistik paylastilar,top kapma ve pas arasi sayisi sadece 15 yani mac basi 1 gibi birsey cikiyor ortaya

Ayni listede ozan tufan 44 ile bu alan da ikinci sirada mesela
Adamda ne hava hakımıyetı var ne dripling var. Sertlık desen yok. Koşma mücadele hiç birşey yok. Sahada dolanıyor. Defansıf orta saha ılk yarı bıtıyor sadece 15 top çalma devre arasi ılk bu adam gonderılmelı.

Ortasahaya mümkünse kiralik oyuncu alinmamali. Adamlar kosmuyor, sacmaliyor.

Her dokunulduğundan anında kart çıkarılan bu ligde nzonzi gibi oyuncular için işler ekstra zor. Fenerde olsa ligin en iyi orta sahası olmuştu şimdi en kötüsü.
Ha salması var elbet kiralık adamın sorunu bu işte çok çabuk düşebiliyorlar burda teknik ekibin görevi çok. Bizim gibi hazır adam arayan sistemlerde tutmuyor işte melo gibi psikopat-donk gibi ruhsuz olman gerekiyor. Bakarsanız gelen ve başarılı olan yabacıların baskın bir şekilde üstün olduğu nokta bu tarz adamlar.

images

Buna ön libero dediler de bu bildiğin selcuk inan. Sene başı da aynıydı kimse kendini kandırmasın hep beraber transfermarkt a kanip kendimizi kandırdık oha pasa bak lan falan diye daha bi nanesini göremedik. Adamin net kafa vuruşu yok ne defansta ne ofansta.

Bunu devre arasi paketlemek lazim yapabiliyorsak

Geri
Üst Alt