#92 Steven Nzonzi

onlar nasıl diyagonal paslar öyle yiğidim.

Dün takımda iki adam ayakta kaldı; Nzonzi ve Feghouli. Nzonzi net iyi transfer onu söyleyebilirim. Seri'de ise o ışığı henüz göremedim.

Yalnız seri ile birlikte inanılmaz ikili oldular kule gibi olan bu adam, seri yanında hobbit gibi çok tuhaf duruyorlar. Luyindama, Donk falan uzun zannederdim ama bu adam başka bir şey.

Maçı canlı izledim enfes bir oyuncu ve çok akıllı, rakip oyuncunun pas koridorunu kapatıp savunuyor rakip kendisi hamle yapmaya çalışınca direkt fiziği ile bozuyor. Pasları da hep doğru ve temiz şekilde dağıttı havadan zaten kusursuz yani çok çok iyi transfer oldu gibi.

Seri-nzonzi 4-2-3-1 de iyi ikili olacaklar.bizim 4-1-4-1 den vazgeçmemiz lazım

Positioning'i mükemmel, paslarida oldukca iyi. En iyi tranferimiz diyebiliriz.

Tugay Kerimoğlu: "Nzonzi çok özel bir oyuncu. Galatasaray oyun yönlendiricisini, maestrosunu buldu. Göreceksiniz daha da üzerine koyarak oynayacak. Sadece savunmaya dönük değil hücuma dönük orta saha olarak da özellikleri var."

Galatasaray - Konyaspor maçında Galatasaray'da, isabetli pas yüzdesi en yüksek olan (%92), en fazla isabetli uzun top atan (6), en fazla pas arası yapan (3) oyuncu Steven N'Zonzi'ydi.

Çok güven verdi bana. Takımın ihtiyacı olan bölgeye nokta transfer olmuş.

İlk yarıda Konyaspor atağında ortanın kesileceği yeri çok iyi sezip kayarak golü önlemesi futbol zekasının iyi seviyede olduğunu gösteriyor. Pozisyon bilgisi de iyi düzeyde, maç içinde yerini kaybettiğini görmedim. Maalesef takımdaki diğer oyuncular için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Umarım Nzonzi onlara uymaz.

Geri
Üst Alt