#92 Steven Nzonzi

fm 2019'da galatasaray'ı alıp 2022'ye kadar büyük transfer yapabilme ihtimali = 0

renato sanches'i aldım sözleşmesi bitmişti, asensio, richarlison falan kiralamıştım bir de herhalde. bir de sol bek mendy'ler kiralanıyor.
şey olayı kötü oldu ama abi, eskiden yıldız keşfettik mi gerçek hayatta büyük takıma gitmesi 2-3 yıl sürerdi
şimdi anında gidiyorlar
keyfi kaçıyor baya.

19da transfer işi çok kolaydı
bakalım 20de nasıl olacak

şey olayı kötü oldu ama abi, eskiden yıldız keşfettik mi gerçek hayatta büyük takıma gitmesi 2-3 yıl sürerdi
şimdi anında gidiyorlar
keyfi kaçıyor baya.

19da transfer işi çok kolaydı
bakalım 20de nasıl olacak

Scouting olayının boku çıktı çünkü, transfermarkt'da bile çoğu oyuncunun profili oluşturuldu öyle gizli isim kalmadı pek.

Mesela Tevez ve Mascherano'yu dünya futbolu ilk kez 2006 dünya kupasında izlemişti, sonrasında ikisi de West Ham'a gitmişti, ki adamlar genç de değildi o kadar.

Seri de kampa katılmadıki.

Birisi fiziğiyle birisi ise daha çok zekasıyla oynayan adamlar, aradaki fark o yüzden.

Üstad, Seri tam ne zaman katıldı hatırlamıyorum ama Avusturya kampına katıldı sanki temmuz bitmeden.

Yangın yapmak istemiyorum, muhtemelen takımın kondisyon yüklemesi CL’nin ilk haftası maksimuma çıkacak şekilde ayarlandı ama takımın şu anda fizik seviyesi de yeterli değil. Ne kadar iyi oynamasak da iki maçı döve döve almamız lazımdı ama yapamadık.

Nzonzi fiziğiyle oynayan adam doğru, işte tam olarak bizimle sezon öncesi çalışmaması bu yüzden iyi oldu çünkü adamın en önemli özelliğini bile kullanamazdık şu anda eğer bizimle kampa gelseydi.

Profeyonel değiliz ama bu planlamayı hiç anlamadım, hoşuma gitmedi.

Sen lige bomba gibi girecek şekilde yüklemeni yap. CL zaten 6 hafta, fizik kondisyon düşecekse ligin ilk yarısında son 5-6 hafta düşsün gerekirse, CL’yi en üst seviyede arada çıkarırsın yine.

İlk maçlarımızı fizik kondisyonla kazanalım takım uyum yakalayana kadar, sonra takım birbirine alışınca, Feghouli falan kendini bulunca taktikle, organizasyonla kazanırız zaten.

Feneri gaza getirdik durduk yere moralim bozuk.

O uzun pasları o kadar rahat atıyor ki o kadar basit gösteriyor ki yaptıklarını gerçekten harika bir futbolcu aldık. Umarım üstüne koyarak devam eder.
Oynadığı 2 maçta da maçın adamıydı bence.
Önüne Seri'nin yanına ayağı sağlam, hareketli bir orta saha daha alınırsa izlerken çok keyif alacağımız bir orta saha izleyeceğimizi düşünüyürum.

İyi oyuncu. Bu maçta iyiydi. Ama tek başına yetmez. Umarım Seri iyi çıkar ve güzel bir ikili olurlar. Çünkü Nzonzi’nin yanına kesin bir oyuncu lazım.

Fatih Terim’e de kesinlikle katılmıyorum. Ömer Bayram’dan çok memnun olması için bir neden yoktu. Defansif görevlerini inanılmaz aksattı.

Belhanda için hiç bir şey söylemeye gerek yok.

Geri
Üst Alt