#92 Steven Nzonzi

Ben sene sonu gitmesini bekliyorum bu biraz erken oldu. Memnun olmadığı o kadar bariz ki terim yakında kesebilir takımdan bu adamı. Çünkü adam bakıyor takımda sistem yok mücadele yok büyük takım havası yok ben niye geldim lan buraya diyor. Bi maçtan sonra zaten lafıçakmıştı terimle takıma bakalım neler olacak

Simdi milli takimdan da kesildi. Iyice mutsuz olacak. 2 sene sonra para basip alabilmeyi hayal ediyordum nasilsa ffp bitti diye.

Geldiğinden beri takımda kusursuz diyebileceğimiz performans sergileyen tek adamdır herhalde.

Oyuncular salak değil, onlar da görüyor bu takımın bir sisteminin veya bir oyun planının falan olmadığını.

Bu arada Milli takımın kadrosuna da seçilmemiş bu Milli arada.

sent via GSC

Adam rahat rahat oynayayım CL de boy göstereyim ve 2020 de Avrupa şampiyonasında yer alayım diye bizi tercih etmiştir zaten bence. Şimdi kesik yemesi bizim için kötü oldu. Gitmek istiyor olabilir takım da leş gibi zaten

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçma sapan yalan haber. Torino dediğin takım İtalyada 9. sırada,Avrupa Liginden elendi

Adam şampiyonluk mücadelesi veren, iyi maaş aldığı ve düzenli oynadığı takım bulmuş üstüne para versen gitmez.

didier zaten saçma sapan kadro kuruyor. yıl 2020 olacak hala forvete aldığı adam kazma giroud. yani seçilmemesi normal karşılanabilir çünkü fransanın başında t.d yok. adamlar bu halde dünya şampiyonu oldular

didier zaten saçma sapan kadro kuruyor. yıl 2020 olacak hala forvete aldığı adam kazma giroud. yani seçilmemesi normal karşılanabilir çünkü fransanın başında t.d yok. adamlar bu halde dünya şampiyonu oldular
Fransa orta saha rotasyonu çok kaliteli, Nzonzinin seçilmemesi bence normal olan durum. Sakatlık olursa gider anca.

Sadece takım ve taktik değil sıkıntı. Adam gayet normal alsa bile topu bizim rezil hakemler yere düşen veya kendini atan bir oyuncu gördüğü gibi düdüğü ağzına götürdüğü için her top çalması faul ile sonuçlanıyor adam sinir krizi geçirecek bu yüzden.

Simdi milli takimdan da kesildi. Iyice mutsuz olacak. 2 sene sonra para basip alabilmeyi hayal ediyordum nasilsa ffp bitti diye.
2 sene sonra almaya gerek yok ki adamı yerine daha genç birisini alman lazım, geri dönüşü olmayan paralar vermenin manası yok.

Geri
Üst Alt