#92 Steven Nzonzi

Nzonzi DMC durağan oyuncu ama Ömer ve Lemina ile izlemedik hoca kesmez uzun maratonda fayda sağlar

Ahmet bugün iyi olsa da olumlu anlamda istikrarıyla tanınan bir oyuncu değil. Nzonzi illa ki formayı alacak ancak bu düzende oynayacaksa 3. stoper olarak olur gibi.

Beğenmiyorum.Bir ortasaha bu kadar dar bir alanda oynayamaz.Biz fernandoyu neden yolladık ? Melo neden son senesinde problem yaratıyordu ?

3’lü savunmanın ortasında oynar, oynamalı diyenler var. Bunu yazarken bile Ahmet Çalığı her türlü azarlıyorsunuz. Ahmet oynarsa N’Zonzi’de oynar değil mi?

Nah oynar.

Defansif anlamda Çalık kadar forveti yıpratmaz. Çalık’tan hızlı değil, hırçın hiç değil. Çalık’tan çok daha iyi orta sahaya dribling yapabileceğini sanmıyorum, çünkü adam topla hiç mesafe kat etmiyor.

Ahmet Çalık aldı formayı. Ona haksızlık etmeyin. Çalık iyi oynuyor diye N’Zonzi saçmalığına girmeniz ayıp olmuş. Bu Ahmet’in başarısı.

N’Zonzi daha geçen çarşamba günü kendi ceza sahamızda aptalca hata yapıp penaltıya sebep olmadı mı? Zorlamayın işte, bizde olmayacak aradığımız adam değil.

Ahmet’e hak eden saygıyı da verin. Ne yapsın bu adam ağızıyla kuş mu tutsun? Ne bu yabancı hayranlığınız?

Türk stoperlere güvenin. Kaliteli oluyorlar işte. Fizikleri iyi, gözü kara oluyorlar. Alın adamlar oynatıyor birer birer: Mert Çetin, Çağlar, Ozan, Merih..

Aynı kalitede olmayabilir ama çocuğu rahat bırakın da az oynasın be ağa.

3’lü savunmanın ortasında oynar, oynamalı diyenler var. Bunu yazarken bile Ahmet Çalığı her türlü azarlıyorsunuz. Ahmet oynarsa N’Zonzi’de oynar değil mi?

Nah oynar.

Defansif anlamda Çalık kadar forveti yıpratmaz. Çalık’tan hızlı değil, hırçın hiç değil. Çalık’tan çok daha iyi orta sahaya dribling yapabileceğini sanmıyorum, çünkü adam topla hiç mesafe kat etmiyor.

Ahmet Çalık aldı formayı. Ona haksızlık etmeyin. Çalık iyi oynuyor diye N’Zonzi saçmalığına girmeniz ayıp olmuş. Bu Ahmet’in başarısı.

N’Zonzi daha geçen çarşamba günü kendi ceza sahamızda aptalca hata yapıp penaltıya sebep olmadı mı? Zorlamayın işte, bizde olmayacak aradığımız adam değil.

Ahmet’e hak eden saygıyı da verin. Ne yapsın bu adam ağızıyla kuş mu tutsun? Ne bu yabancı hayranlığınız?

Türk stoperlere güvenin. Kaliteli oluyorlar işte. Fizikleri iyi, gözü kara oluyorlar. Alın adamlar oynatıyor birer birer: Mert Çetin, Çağlar, Ozan, Merih..

Dediklerinde yüzde 99 haklısın hocam. Nzonzi normalde bizde oynadığı gibi statik bir adam değildi. Top sürer, adam geçer, şut atar, kısacası tam bir 8 numaraydı. Romanın bedava 2 yıl kiralaması ve bizdeki risksiz basit futbolunu görünce çok çok şaşırıyorum. Önü boşken bile topla mesafe katetmedi mesela oynadığı maçlarda. Oysa bu yeteneği fazlasıyla vardı.
Takımı sahiplenmemiş, misafir gibi takılıyor havası var zerre sorumluluk almıyor bu performansla yedek kalması normal.
Ahmet Çalık ise bizim forumun yeni sabrisi maalesef. Adamın yaptığı hataları 1.5 yıldır marcao her maç yapıyor nokta eleştiri yok. Çalık paşa fersah fersah önünde marcao nun her anlamda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nah oynar.

Ahmet. Taraftara Suriyeli diyen değil mi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maalesef mücadele etmeyen adam Nzonzi olsa bile kenarda kalmasından yanayım. Nzonzi az biraz toplarsa kendini zaten bu ligin üzerinde bir adam ama son dönemdeki gibi devam ederse Lemina yerinde çatır çatır oynuyor

Keşke ön bölgedeki oyuncularımız ve kanatlarımız hareketli pır pır oyunculardan oluşsa da orta alanı Lemina&Nzonzi ikilisinden kursak ama bu ikilinin hücum üretkenliği çok sınırlı olurdu

Niye iyi oyun Nzonzi'nin yokluğuna bağlanıyor anlamadım. Evet Lemina daha atletik ve hareketli ama bu maçta çok da ileri çıkmadı zaten Nzonzi'nin yaptığını yaptı hemen hemen. Çok da güzel yaptı. Nzonzi de takımı pas oyununda hızlı çıkarabiliyor sonuçta. Nzonzi defansif orta saha oynarken Lemina 8 numara oynarsa çok daha sağlam bi orta sahaya sahip oluruz bence. Lemina b2b oynayabilen müthiş bir oyuncu iyice form tutsa çok faydalı olacak.

Terim gibi kaos futbolu oynatan ve sistem bilmeyen hocaların takımında bodoslama koşan adamlar daha çok iş yapıyor normal olarak. Nzonzi bence kesinlikle temposuz değil ama Terim takımında baya eleştiri yer her türlü, açıkçası yazılanlara şaşırdım başka maç izliyor olabiliriz milletle. Ne 5 metrekarede oynaması, ne agresif olmaması ne bilmemnesi bir ton laf edilmiş. Nzonzi ellerinin üstünde oynasa bile ligdeki bütün ortasahaları cebinden çıkarır.

Niye iyi oyun Nzonzi'nin yokluğuna bağlanıyor anlamadım. Evet Lemina daha atletik ve hareketli ama bu maçta çok da ileri çıkmadı zaten Nzonzi'nin yaptığını yaptı hemen hemen. Çok da güzel yaptı. Nzonzi de takımı pas oyununda hızlı çıkarabiliyor sonuçta. Nzonzi defansif orta saha oynarken Lemina 8 numara oynarsa çok daha sağlam bi orta sahaya sahip oluruz bence. Lemina b2b oynayabilen müthiş bir oyuncu iyice form tutsa çok faydalı olacak.
Lemina Adamini kovaliyor ve yakaliyorda ve gerektiginde topla beraber ileri cikiyor

Nzonzi savunmada aksıyor mu yani sence? Nzonzi de bugün oynasa ileri çıkardı bence Lemina kadar.
Lemina kadar mucadele etmiyor lemina daha hareketli ve dikine iyi giden bi oyuncu Omer lemina Feg ortasahasi bizim icin ideal Omer ve lemina mudaleci ortasaha fegte boyle oynarsa gecen seneki gibi cok gol atar Fegin yerine Nzonziyi koyarsak bu sefer cok kisir bi takim oluruz

Lemina kadar mucadele etmiyor lemina daha hareketli ve dikine iyi giden bi oyuncu Omer lemina Feg ortasahasi bizim icin ideal Omer ve lemina mudaleci ortasaha fegte boyle oynarsa gecen seneki gibi cok gol atar Fegin yerine Nzonziyi koyarsak bu sefer cok kisir bi takim oluruz

Valla dediğin gibi de olabilir emin olamıyorum şu an. Feghouli ekstra katkı yapıyor ama mücadele gücü çok zayıf mesela. Ömer çok iyi oynuyor. Nzonzi'yi yedek bırakmak da rahatsız eder yani bilemedim. Hocanın işi zor..

Valla dediğin gibi de olabilir emin olamıyorum şu an. Feghouli ekstra katkı yapıyor ama mücadele gücü çok zayıf mesela. Ömer çok iyi oynuyor. Nzonzi'yi yedek bırakmak da rahatsız eder yani bilemedim. Hocanın işi zor..
Mucadele gucu ikisininde dusuk biri sapkadan tavsan cikarabilen bi oyuncu digeri sadece defansif katki verebilecek bi oyuncu.

Geri
Üst Alt