#92 Steven Nzonzi

Nzonzi DMC durağan oyuncu ama Ömer ve Lemina ile izlemedik hoca kesmez uzun maratonda fayda sağlar

3412 oynamalıyız

3 kü defans ortasında nzonzi yada donk iş yapar

Ortasahada lemina Ömer ikilisi seri değişmeli

Feghouli önde 10 numara

Kanat bekler sağda linnes solda emre yada transfer

İlerde andone ve falcao gelirse andone yerine onyekuru

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nzonzi şu kadroda yedek kalmaz.Yok temposuzmuş, yok ağırmışş..Yahu kadroda ağır olmayan adam mı var.
Şu kadroda iki,üç tane aklı başında adam var.Onlardan birisi nzonzi.
Başımızdaki teknik adam futbolcudan bi haber olduğu için nzonziyi kesmesini normal karşılıyorum.Adam görmüyor ki tutturmuş mücadele, hırs diye..
ulan kim aldı bu oyuncuları.Bu oyuncuların ruhsuz, gamsız olduğu belli değilmiydi.

bizden hiçbir halt olmaz.

Performansindan dolayi yedek kalmadi,real macinda kulube ile sikinti yasadi taktik konuda anlasmazliklar oldu zaten hoca da devre arasi oyundan almisti

Yedek kalma sebebi tamamıyla tempo sorunh ile ilgili. Ayriyeten bu herifin de dinlenmeye ihtiyacı var sene boyunca her maç oynayacak diye bişey yok.

Bence ilgin en iyi oyuncusu. Son iki maçta biraz performansı düştü. Belki hoca dinlendirmek istedi. İyi de yaptı. Milli aradan sonra tekrar kadroya dönmesini umuyorum.

——- Luyindama Ahmet ——-

Linnes————————-Emre

—- Lemina Nzonzi Ömer —-

——- Feghouli — Seri ——-

——-—- Falcao —————

Şu kadroyu bir maç beraber oynarken görmek isterdim. Bence birbirini iyi tamamlayan bir kadro.

EI8fX1TXYAAsLN6

Üçlü savunmanın ortasında Nzonzi oynar. Lemina da defansın önünde orta sahada. Defanstan top çıkarma konusunda sınıf atlarız hem de 3-5-2 yi daha efektif kullanırız.

takımın en iyi oyuncularından biri olarak cezalandırıldı. uyuşuk kifayetsiz top oynasa banko ilk onbirdi

Bu adamı da küstürmeyi başardık. Zaten kiralıl adam, bundan sonra verim alabileceğimizi sanmam.

Geri
Üst Alt