93.58'de Maç mı Biter?

Olması gereken

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beyler madem herkes bize dusman ?

madem hakemler bize tavirli ?

ADRES belli ...

tff.jpg

yok ben PC basinda Twitter basinda tavrimi koyarim diyorsan ozaman sus ve omur boyu hakeme/tff ye laf etme

93.58'e kadar Rize'ye üstünlük saglanmaz mi?

Gol atamayacagimizi ben de biliyorum ama sirf 1 dk. Burakin kafasina gelen maddede durdu oyun.. Hakemin ilk yarida vermediği penalti zaten niyetini belli etti ama hicbir bahnemiz yok. Bu mac mancininin fenere şampiyonluk hediyesidir

Topa vurmaktan aciz forvetlerimiz varken yemişim uzatmasını.

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: 90 dakika zor bela 1 tane atmışız 2 saniyedemi 1 gol atacağız kuşlar ne alaka onların fazla uzamasınamı takıldınız farketmiyorki uzamaya gerek kalmıyor hakemler 70 e kadar atamazlarsa her türlü desteği sağlayıp gerektiğinde direk penaltı ile attırıyor

Uzatsa sanki atacaktık.

Futbol oynadık da zaman yetmedi sanki... Bize karşı çalışan, aleyhimize iş yapan birileri varsa onlar Galatasaray A.Ş. Futbol Kulübü As Takım futbolcularımızın büyük bir bölümü ve Galatasaray A.Ş. yönetim kurulu ve başkanlık makamıdır kimsecikler kusura bakmasın.

Kaç dakika olursa olsun gol atmayı beceremezdik malesef. :(

ya yönetimin bunlara sessiz kalmaması gerek yani yürüyüşse yürüyüş yapılır penaltı almak için böyle yapmak gerekiyor herhalde hakemlerin soyunma odalarını basmak falan

ilk yarıdaki ve diğer deplasmanlardaki rezil oyunumuz da hep 93:58 den ötürü zaten.sorunu hep yanış yerlerde arıyoruz.

bence hakem erken bitirerek Rize'nin önünü kesti. Çünkü gol atacak bir takım varsa o da Rize idi..

Geri
Üst Alt