#93 Sacha Boey

Konu Almanya Ligi ve sağ bek konusu olmuşken sorayım reis.Sen benden daha fazla Almanya Ligi maçları izlemişsindir.Bu Mbabu yeni transfer oldu transfer olmadan önce onu izlerken zevk alıyo muydun futbolundan Mbabu'nun?Ben sırf onun için bazen Wolfsburg maçlarını bile izliyodum reis :D

Bayagi ofansif bir bek, hücum anlaminda keyif veriyordu kesinlikle.

Fulham epey ucuza kapmis, transfer oldugunda sasirdim. Kontratinin son senesi miydi yoksa?

Bayagi ofansif bir bek, hücum anlaminda keyif veriyordu kesinlikle.

Fulham epey ucuza kapmis, transfer oldugunda sasirdim. Kontratinin son senesi miydi yoksa?
Sky Sports'un haberine göre Steffen ve Mbabu kontratı yenilemek istememişler ve 1 yıl sözleşmeleri kalmış.Mbabu'nun yerini geçen sene sözleşmeden dolayı daha çok oynayan Baku'yu oynatmayı düşünmüşler planı ona göre yapmışlar.Şimdi Steffen'e de kulüp arıyolarmış satabilirlerse onu da satacaklarmış reis..

Cocuk daha 21 yasinda yaw, hızı var, baski altinda top çikarabiliyor, oyunu ileriye pas istasyonu olarak tasiyabiliyor. Savunmada 1v1 ve pozisyon bilgisini gelistirmesi lazim, onlarda gelistirilebilir.

Kalması lazim. Ben begeniyorum.

Cocuk daha 21 yasinda yaw, hızı var, baski altinda top çikarabiliyor, oyunu ileriye pas istasyonu olarak tasiyabiliyor. Savunmada 1v1 ve pozisyon bilgisini gelistirmesi lazim, onlarda gelistirilebilir.

Mariano 50 pasla oynuyodu mac basina bu adam 30 tane yapiyor. Mac basina basarili uzun pas 1 tane bile degil 0.7. Bu nasil istasyon

muhtemelen en az yaptığı / yapabildiği şeyler

Boey’e pas istasyonu da diyen çıktı başka neler duyacağız bakalım Kamerunlu Dani Alves için

Haftasonu inşallah şu maçki Trez - Boey eşleşmesinde olanlar olmaz

Savunacagiz, transfer sevdalilara, 30+ fetisti olanlara karsi savunacagiz.

Geldi muthis performans verdi, sonra sakatlandi, dondu Marsilya'da insan ustu performans verdi tekrar sakatlandi. 2 kere covid, 2 agir sakatlik.

Oynadikca iyi olacak, Mertense muthis orta kesti en son mac, Mertens koseye yollasa burda 150milyona Parise satardiniz.

Savunacagiz, transfer sevdalilara, 30+ fetisti olanlara karsi savunacagiz.

Geldi muthis performans verdi, sonra sakatlandi, dondu Marsilya'da insan ustu performans verdi tekrar sakatlandi. 2 kere covid, 2 agir sakatlik.

Oynadikca iyi olacak, Mertense muthis orta kesti en son mac, Mertens koseye yollasa burda 150milyona Parise satardiniz.
Katılıyorum herkesi gömme sevdalısı görüşler çok komik

Geri
Üst Alt