#93 Sacha Boey

Kabul etmem gerekirse beklentilerimin aksine macin basindaki 20 dakikalik periyot disinda Trezeguet karsisinda oldukca iyiydi sonrasinda zaten hic zorlanmadi

Yalniz hucumda koca bir sifir olmaya devam ediyor. Yine de serviceable bir backup

Ha 4m+ teklife satmamak saflik olur. Dubois kelek degilse hem bunu hem Omar'i yollamakta beis gormuyorum

1. Barcelona (DEP)
2. Marsilya (DEP)
3. Trabzonspor (DEP)

Bu gece en iyi 3. maçını oynadı bizde bence. Ligde oynadığı en iyi maçtı açık ara.

solbekte -soluyla yapamayacagını düşündüğüm için diyorum- sağ ayağına alıp pas orta vs deneyene kadar mevsim değişir herhalde üstat, sağbek bu sağbek kalsın derim
Şu performansi ile kesilmesi içime sinmediği için yazdım yoksa bende biliyorum sol da bu kadar iyi olamaz.

Azıcık orta açmayı ve içeri kat etmeyi bilseydi çok iyi sağ açık olurdu da

orta kesmeyi ögrenmiş bence.özette mertense ve kereme yani arka direğe doğru kestiği uzun ortalar kaliteli

Bence DK yapma derdi oldugundan gidicem diye agliyor da olabilir bu herif. Simdi oynadigina gore mutlu olabilir

Bu adam şu haliyle ne satılmalı nede kiralanmalı. Bence takıma faydalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

kamp yememis bir adamin takimdaki en diri topcu olmasi cok düsündürücü

şimdi satsak, 2 yıl sonra absürd rakamlara transferini izleyip ağlarız. öyle oynuyor maşallah.

Geri
Üst Alt