#93 Sacha Boey

2li mücadele kaybetmiyor inanılmaz bir adam kafayı yiyeceğim

Taş çatlasın 2 yıl daha elimizde tutabiliriz büyük ihtimalle. Gördüğümüz en iyi sağ bek desem abartmış olmam sanırım. Önümüzdeki ŞL'de gruplara kalırsak ve iyi bir dönem geçirirse sapyoseksüel bir fiyata satabiliriz.

bir asistini mata,bir asistini de barış alper yedi.yerden pas cıkarmayı,orta yapmayı ögrendi.ama gol yapamıyolar.o pasları icardi ve mertense cıkar aslanım

çok bilen bi arkadaş sezon başında ilk 2-3 maç çok iyi oynayınca diğer oyuncular kamp yedi, bu yüzden boey fark yaratıyor fizik olarak düşecek demişti :asd:

Dakika 90 4-0 öndesin 50metre depar atıp rakibini kovalıyor, ters kanattan gelen her atakta kademe hatası yaptığını hiç görmedim. Her zaman doğru zamanda doğru yerde. Çok acayip bir çocuk.

:asd:

1673642624616.webp

Abartmıyorum 2 tane 90 dakika çıkaracak fizik ve kondisyonu var. MaşaAllah diyelim geçelim.

Tıpkı bir m.city, liverpool beki gibi faul yapmadan topu çekip alıyor ya sürekli rakipten işte orda bitiyorum. Üst düzey topçu özelliğidir faul yapmadan topu çekip almak

Ters top hiç atmıyor ve muz orta açmıyor bunlar eksikleri ama ligin çok üstünde.

Geri
Üst Alt