#93 Sacha Boey

Bay Dominasyon

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

mukemmel

barısla anlasamıyor bu arada

Ligdeki kanat oyuncularının korkulu rüyası.

Utkucan mı bulmuş bu adamı, baya kaliteli scout transferi Boey 1 milyon’a geldi bu adam Fransa Ligue 1’den. Yani kulübü bile farkedememiş potansiyelini.

Ben bunun gibi bir bek Galatasaray'da izlemedim. Her maç aynı üst düzey performans gosteriyor

Çok rahat 30+ etmeli, maaşını filan yükseltin, sözleşmesini uzatın.

yerden korkunç iyi. cidden en son marcao bizdeki prime döneminde böyle yerden süpürüyordu. acayip temiz sokuyor ayağını
onun dışında ortalarını geliştirmeye devam etmeli bugun icardi yine isyan etti
marcao hızının yetmediği yerlerde yerden kayarak müdahale etmeyi geliştirmişti bizde. faulsüz alabiliyordu bu şekilde

boey hızlı olduğu için ona gerek duymuyor. bugün sainz ile kontrada teke tek kalınca penaltı yapma dedim ama kaymasına gerek bile kalmadan söktü topu.

marcao hızının yetmediği yerlerde yerden kayarak müdahale etmeyi geliştirmişti bizde. faulsüz alabiliyordu bu şekilde

boey hızlı olduğu için ona gerek duymuyor. bugün sainz ile kontrada teke tek kalınca penaltı yapma dedim ama kaymasına gerek bile kalmadan söktü topu.
marcao sadece geriden gelerek değil önden de rakibi karşılarken böyle iyi ayak sokuyordu. zaten buna hevesli olduğu için sürekli alan boşaltıyordu arkada en az 10 gol yemişizdir marcao arkada alan boşalttığı için

Geri
Üst Alt