#93 Sacha Boey

94. dakika halen depar atıyor

o deparı attığı için defansın dengesi bozuluyor.

bu tarz oyuncular ligin kilidi. hala statik durağan oyuncu almamamız gerektiğini öğrenemedik.

mesela çikildao çok teknik özel bir oyuncu lakin çok statik kaldığı için rakibi bozamıyoruz. fernandez ise tam bu tanıma uygun bir oyuncuydu. muhakkak çikildao nun da bir alışma süreci ve cok faydalı oldugu maclar olacaktır ama tempolu oyun bizim icin olmazsa olmaz.

o deparı attığı için defansın dengesi bozuluyor.

hala statik durağan oyuncu almamamız gerektiğini öğrenemedik.

mesela çikildao çok teknik özel bir oyuncu lakin çok statik kaldığı için rakibi bozamıyoruz. fernandez ise tam bu tanıma uygun bir oyuncuydu. muhakkak çikildao nun da bir alışma süreci ve cok faydalı oldugu maclar olacaktır ama tempolu oyun bizim icin olmazsa olmaz.
Tempolu oyunumuz bikere maestro gibi oynamak isteyen stoperimize takiliyor.
Ben bile uyuz oluyorum herseferinde bos Adam arayip Zor pas atmask istemesine oyunu sogutmasina, Kerem nasil uyuz olmasin. Oyunun yüzdesine ve süresine bi bakmak lazim, yüzde kac top defansin ayaginda.

İyi topçu belli ediyor kendini

Öyle über biri değil,gelişsede tavanı cafu değil ama bizim işimizi görecek biri boey

Yedlin ilk maçlarda feci sos veriyodu,dedikki solunda luyi var önündede feg yada babel var kötü oynaması normal hep başkalarına suçu attık ama boeyinde yanında luyi,önündede feg yada babel oynuyor ona rağmen kanadında komik durumlara düşmüyo ve atak bile yemiyoruz neredeyse,hücuma katkısını saymıyorum zaten hücumculardan fazla iş yapıyo

Öyle kaliteli topçu 5ten 7den başlıyo diye bi kanunda yok 1m na taş gibi topçu bulmuşuz

Çok eleştirdiğim utkucanda kedi olalı bir fare tutmuş

Hastasıyız böyle düşük maliyetli olup iyi çıkan topçuların

İyi topçu belli ediyor kendini

Öyle über biri değil,gelişsede tavanı cafu değil ama bizim işimizi görecek biri boey

Yedlin ilk maçlarda feci sos veriyodu,dedikki solunda luyi var önündede feg yada babel var kötü oynaması normal hep başkalarına suçu attık ama boeyinde yanında luyi,önündede feg yada babel oynuyor ona rağmen kanadında komik durumlara düşmüyo ve atak bile yemiyoruz neredeyse,hücuma katkısını saymıyorum zaten hücumculardan fazla iş yapıyo

Öyle kaliteli topçu 5ten 7den başlıyo diye bi kanunda yok 1m na taş gibi topçu bulmuşuz

Çok eleştirdiğim utkucanda kedi olalı bir fare tutmuş

Hastasıyız böyle düşük maliyetli olup iyi çıkan topçuların

Yedlin kazara futbolcu olmus, pasaportuna sukretsin tek diyecegim bu. Ilk izlenimimi yazmisti basligina, hizi disinda hicbir ozelligi bu seviyede beklentileri karsilamaz kaldi ki defansif farkindaligi cok dusuk ve kademe dahi bilmiyor. Hizi ile kapatmis bu yasina kadar ben bunu boyle yorumluyorum. Ofansta da ehh iste.

Haklısın ama sabretmek lazım. Bazen arkadaşlar unutuyor.

Genç dediğimiz Kerem'den 2 hatta 3 yaş daha genç kendisi...
Çok savruk Boey şu haliyle, bolca hata yapacaktır, kart görmeye de çok meyilli.

Sonra da gelip 1 m euroya sağ bek mi alınır diyecekler iki maç puan kaybına bakar.

Yarın iki hata yapsın küfür kıyamet dolduracaksınız burayı, görücez.

TS maci iyi bir test olacak zaten. Sahsen o maci ve o maca kadar olan surecte oynayacagimiz diger maclari bekliyorum saglikli yorumlamak icin. Ne Avrupa maclari ne de Giresunspor iyi bir sinav ornegi degildi bek bolgesi icin. Simdilik nazar boncugunu hakediyor 🧿, dinamizm kattigi asikar. Tek kotu yorumum ilk macinda iki kez kolay calim yemesi oldu (St.Johnstone maci).

Kucuk ekleme, maliyetini de unutmayalim. Boyle degerlendirmek laizm. F/P orani gayet iyi gidiyor. Ama biz gercekci yaklasip seviyemiz ve oyunumuz icin yeteri mi diye sorarsak kendimize, bunun cevabi icin henuz erken. Gidisat olumlu ama beklemekte ve izlemekte fayda var.

Son düzenleme:
Çok savruk Boey şu haliyle, bolca hata yapacaktır, kart görmeye de çok meyilli.

Sonra da gelip 1 m euroya sağ bek mi alınır diyecekler iki maç puan kaybına bakar.
Sağ iç oynayacak Gedson ve önüne tecrübeli bir kanat oyuncusu Sacha'nın gelişimi kolaylaştırabilir. Hatta bir adım ileri gidiyorum; Gedson açıklarını bile kapatabilir

Sağ iç oynayacak Gedson ve önüne tecrübeli bir kanat oyuncusu Sacha'nın gelişimi kolaylaştırabilir. Hatta bir adım ileri gidiyorum; Gedson açıklarını bile kapatabilir
Gedson sağ stoperi de sağ beki de toparlar, ilerde oynayanların keyfi top kayıplarıyla kaybettiği topları da toparlar. Çok kritik bu açıdan da zaten ama bilemiyorum olur mu olmaz mı.

Geri
Üst Alt