#93 Sacha Boey

Dünyanın en iyi sag beki , boş lakirtiyi birakalim.

Her zaman demişimdir Gsc futboldan anlar futbolcudan anlamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1682600409417.webp

Bu adami gunde 10 defa falakaya yatirsan da Arnold manyagi gibi orta yapamaz. Yapamiyorsa da zorlamanin mantigi yok.
Ya Konya - Gumruk maci gibi kaleye iyice yaklasip pasini verecek ya da Sivas macinda oldugu gibi dışa dogru pasini verecek. Şut çekecek adamlara ceza sahasinin civarinda yerden pasi rahatlikla cikartabilir. Ona gore oyun plani yapacaksin

Muhtemelen sene sonu gidecek ama sözleşmesini uzatıp 1 sene daha oynatma imkanımız olsa keşke. Şampiyonlar ligine kalabilirsek değeri inanılmaz artar orda.Mbappeyle,viniciusla 1v1 defansif kapışmalarını izlemek müthiş olurdu.

Sene sonu gitmek istiyor. Bunu sürekli dile getirdi. Bence ederi en az 15m euro. Ama bizimkiler 8 9 a birakirsa şaşırmam.

Sene sonu gitmek istiyor. Bunu sürekli dile getirdi. Bence ederi en az 15m euro. Ama bizimkiler 8 9 a birakirsa şaşırmam.
1 m üstü her miktarda kendisine teşekkür ederim. Bocalamadan sonra kendisini toparlayıp harika bir beke evrildi. Şampiyonluğun mimarlarından ve 8-9 milyon kazandirirsa değerini 8-9a katlamış olur. Böyle bir futbolcuyu omuzlarda taşımak lazim. Gönül ister ki bizimle Cl maçlarına da çıksın ama gitmek isterse de saygı duyarım, keza sene başında takımda istenmeyen adam ilan edilip kadro dışı kalmasına rağmen çalışıp ilk 11de ilk yazılan isim oldu. Kadro yaparken sagbekten yazmaya başlıyoruz sayesinde

Bu adami gunde 10 defa falakaya yatirsan da Arnold manyagi gibi orta yapamaz. Yapamiyorsa da zorlamanin mantigi yok.
Ya Konya - Gumruk maci gibi kaleye iyice yaklasip pasini verecek ya da Sivas macinda oldugu gibi dışa dogru pasini verecek. Şut çekecek adamlara ceza sahasinin civarinda yerden pasi rahatlikla cikartabilir. Ona gore oyun plani yapacaksin

Orta yapamama üzerinden boeye sallayan çok var, senin için yazmıyorum tabi de, bu adam iyi ortaci değil ama kendi kanadini da otoban yapıyor temposu ile, rakiplerin o kanatları pert oluyor, boey gibi istikrarli bek ben pek izlemedim

Savunması iyi yersen. Tüm hava toplarında rakibi izle. Tüm kontralarda sağa sola bak ayağındaki topu kaptir bomboş ortaları acama.

İyi topçu ama saçları sekillu

gedson merkezden onların soluna yardım edince hücum da savunma da işlemedi

her mac bunun ayagina bakiyoruz helal olsun sana cocuk benim icin simdiden efsaneler arasinda giderse cok arariz

Geri
Üst Alt