#93 Sacha Boey

20230530_020527.webp

Yolun açık olsun, müthiş bir kariyer bekliyor seni. İnşallah yğkselerek devam edersin aslan

Yolun açık olsun kara tren.Avrupanın en iyi beklerinden biri olduğunu görürüz insallah

berkanla sağlam kankalar full beraber takılıyolar idman ve maç dışıda

Anladığım kadarıyla derbide son kez izleyeceğiz. Ben de duygulandım şimdi.

Helal lan

Laf ede ede PL oyuncusu yaptık seni

İşte ben de futboldan bu kadar anlıyorum

Yolun acik olsun Boey, son yillarda izledigimiz en ideal bek performansini verdi. Basarili olacaktir. Seni izliyor olacagiz EPL'de.

Sezon başında kimse böyle bir geri dönüş yapabileceğini ve sezonun en iyi oyuncularından birisini olacağını düşünmemiştir muhtemelen ama sezonun en özel hikayelerinden birisi Boey oldu. Son yıllarda Galatasaray'da izlediğim en iyi sağ bek performansıydı bence.

İnanılmaz bir kariyeri olacak muhtemelen biz de ulan bu adam bizde oynamıştı diyeceğiz be ulan Boey çok sevdik lan

Burada oyuncu grubunun da etkisi var. Aşağı yukarı yaşları yakın olan yetenekli oyuncularla oynayınca oluşan bu ortamda işine sağlam sarılınca böyle sıçrama yapıyorsun. İcardi, mertens gibi oyuncuların dokunuşlarıyla da yükseliyorlar.
Yetenekli oyuncuların bu yeteneklerini harmanlamamaları için neden yok. Emek veren işine saygı duyan her futbolcu büyük şanssızlıklar yaşamadığı sürece hak ettiği yere elbet geliyor.

Çok iyi bir kariyeri olacak inşallah. Bence en önemli özelliği mental açıdan çok iyi olması. Başka futbolcu olsa, futbola küserdi. Adam nereden nereye geldi. Seni unutmayacağız Boey. Kazandırdığı parayla da kulübün efsanelerinden biri olacaksın

Geri
Üst Alt