#93 Sacha Boey

25'den aşağı bırakmayın. Şu adam benfica'da olsa en az 50 isterler.

50'ye alamazsin Fransiz pasaportlu Benfica oyuncusunu...

Takimin en onemli oyuncularindan biri. Bunu hep diyoruz, fizik gucumuz ve enerjimizin Torreira ile birlikteki en buyuk kaynagi. Eksikleri elbette var ancak hizi, gucuyle genelde kapatiyor ustune, hucuma buyuk kakti veriyor. Bence tutamayiz bu sene. Yolu acik olsun, ozleyecegiz, eminim.

Yaratık gibi bi şey la böyle bi dominasyon görmedim ben.En son hatırladığım prime döneminde İnterli Maicon vardı böyle rakiplerini domine eden gerçekten çok acayip bir seviyede.Viniciusla Mbappeyle 1v1 eşleşmelerini izlemek isterdim dengi oralar çünkü.Bizim ligin kanatlarına çoluk çocuk muamelesi yapıyo

Birde bu adamı az kalsın gönderiyorduk. Lan verilmiş sadakamız varmış.

Sene başı kapı önüne konulan talibi çıkmayan adam acayip bir seviyeye çıktı. Helal olsun👏

Böyle dominant bir sağ bek performansı görmedim bu ligde. Yani karşısına her türlü tarzda rakip çıktı ama hepsini sahadan sildi resmen, Bu sezon 1-2 maç dışında hepsinde çok iyi oynadı ve bu sezon başındaki durumunu düşününce inanılmaz bir kazanç oldu Boey.

4-4-2 sagbeki olarak yaratılmış adeta. Sola da simetriğini bulsak, başka formasyon düşünmeyi bile ağır kabahat sayarım...

Ortalığı dizilişe dair rakamlara boğmayalım. Kaliteli futbolcu her türlü katkı sağlar da Boey' in defansif dsiplin ve yeterliliğine vurgu yapmak istedim. Böylesini bizim ligde hiç görmedim...

cooltext436984842706893.gif

Bugün sahanın en iyisiydi. Her maç beni daha fazla şaşırtıyor herif.

Muhtemelen tutamayacaz, umarım yerini yine genç biriyle doldururuz.

king rossi valencia herif 1 maçta hepsini karısı yaptı umarım son değildir

müthiş bir nokta
özellikle defansif anlamda
geçit vermedi kimseye
yolun açık olsun 🙋‍♂️

20 milyona arsenal fln yapar onlar için bedava
keşke 35 falan cukkalayabilsek avrupada olsa 45-50 en az

Geri
Üst Alt