#93 Sacha Boey

Bu yila kadar hucumda hic iyi degildi, ama her mac hucumda da ustune koymaya basladi. Arada dinlendirmemiz lazim Kaan ile.

Rashford'a karşı kariyerinin en önemli maçını oynayacak aslan.

Rashford'a karşı kariyerinin en önemli maçını oynayacak aslan.

Katiliyorum.

Bu mac ve devaminda da belirli seviye ve ustunde is yapar ve dahi devamlilik saglarsa, Fransa Milli Takimi daveti hayirli olsun diyebiliriz. Acilis Kopenhag'di, bu mac defansif ve guc testi olacak. Aslan'a guveniyoruz.

Katiliyorum.

Bu mac ve devaminda da belirli seviye ve ustunde is yapar ve dahi devamlilik saglarsa, Fransa Milli Takimi daveti hayirli olsun diyebiliriz. Acilis Kopenhag'di, bu mac defansif ve guc testi olacak. Aslan'a guveniyoruz.

+ olarak PL'in en tehlikeli kanatlarından birini kitleyebilirse PL kapısı da aralanır kendisi için.

Eminim kendisi de farkindadir bu macin kariyeri acisindan oneminin

Eminim kendisi de farkindadir bu macin kariyeri acisindan oneminin

Farkinda ki hocasida Boey'e ozel aciklama yapti. Belli ki, taktik planda onun onemi yuksek zira Rashford'u savunacak ve savunmaya kademe yapcak ustune de ofansta bek-dribling yapacak zaten bunlar yaptigi seyler ancak bu sefer daha ust seviye oyuncular olacak karsisinda.

Kendisi belki de Premier Lig ayarindaki tek topcumuz. Umarim yaninda Davinson Sanchez ile oynar, yoksa Nelsson ile Boey arasina atilan toplardan basimiz cok yanar

Eboue ve Mariano'yu unutturmadı mı?

İnanılmaz bir şeye evrildi inanılmaz

Tüm Avrupa'nın gözü Boey'de

Rashford'u kanat değiştirmeye zorlayacaktır. Parça pinçik eder , somurur, sömürür, emücükler patates eder.

Herkesin yorumu aynı. Boey bugün tam anlamıyla vitrin maçına çıkacak. Rashford u kitlediği anda milli takım kapısı da açılır epl kapısı da sonuna kadar aralanır. Haydi oğlum bu akşam kır bütün zincirlerini...

İlginç bir biçimde en iyi paslaştığı ve anlaştığı adamın BAY olduğunu düşünüyorum.

İlginç bir biçimde en iyi paslaştığı ve anlaştığı adamın BAY olduğunu düşünüyorum.

Paslaşmadan emin değilim ama birlikte oynadıklarında dinamizm olarak çok üst düzey kanat oluyor, yaratıcılık konusunda ise sınıfta kalıyorlar. Rakip açık oynuyorsa çok etkili olabilirler, örnek bu akşam sol bekte Amrabat oynar önünde de Rashford olursa Barış-Boey ikilisi orada bariz üstünlük kurabilir. Fizik olarak üstün olabileceğimiz ender yerlerden biri orası olur.

Geri
Üst Alt