- 16 Haziran 2010
- 202.159
- 154.035
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scout departmanımıza bir teşekkürü çok görmeyelim!Sana ne desem bilmiyorum ki be Boey![]()
20 yaşında, 1 mil.€ bonservis ve bildiğim kadarıyla 400 bin € maaş alıyor bu adam üstüne üstlük Fransa vatandaşı
Resmen muazzam transfer
Rosierden falan daha iyi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rosierden daha iyi,ilerde daha iyi olmaması icin sebep var,çunku,zaten daha iyi..rosier'den daha iyi değil, ilerde olmaması için bi sebep yok.
Rosierden daha iyi,ilerde daha iyi olmaması icin sebep var,çunku,zaten daha iyi..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa maçında bunun yerine Yedlin ne akla hizmet oynadı acaba, adam takımdaki en etkili isimlerden
Bazı oyuncuları oynatmak gerekir satmak İçin
Ayrıca makine gibi sürekli aynı kadro 3 günde bir oynayamaz , antrenman performansı da var denklemde.
Yedlin bize uymadı malesef umarım bu sezon gider ve yerine Mahmut yedek soyunur
•quod erat demonstrandum•
Önemli maçlarda sırf satmak için yetersiz isimler oynatılmamalı bence. Bu tarz isimler görece kolay maçlarda oynamalı. Avrupa arenasında oynatmak podyuma çıkarmak için gerekli diye düşünebilirsiniz lakin bu tür isteksiz topçular o arenadan elenmemize de sebep olabilir. Hele ki ülke puanı bu durumdayken. Diğer konuda ise bana göre boey izlediğimiz maçlardaki performansı ve enerjisi ile 11'e ilk yazılacak isimlerden birisi eğer bozmazsa