#93 Sacha Boey

Son dakikada bile ayakta kaldı. Galatasaray'a böyle oyuncular yakışır. Terinin son damlasına kadar savaşan genç baştacıdır.

Sacha Boey'i 1 milyona veren Stade Rennais klübü ile ilişkilerimizi düzeltme amacıyla hediye olarak Falcao ve Babel'i vermek gerekir

STADE.webp

Maşallah maşşallah 3 senesi taş kardeşimizin. Kendisi gibi cevik hızlı teknik bir sag bek bulmadan da yollamayalim.

Övmeyin adamı. Sakatlatıp nazar dedirteceksiniz. Bu adam bildiğin çööp oğlu çöp

Avrupa maçında bunun yerine Yedlin ne akla hizmet oynadı acaba, adam takımdaki en etkili isimlerden

Avrupa maçında bunun yerine Yedlin ne akla hizmet oynadı acaba, adam takımdaki en etkili isimlerden

Bazı oyuncuları oynatmak gerekir satmak İçin

Ayrıca makine gibi sürekli aynı kadro 3 günde bir oynayamaz , antrenman performansı da var denklemde.

Yedlin bize uymadı malesef umarım bu sezon gider ve yerine Mahmut yedek soyunur

•quod erat demonstrandum•

Bazı oyuncuları oynatmak gerekir satmak İçin

Ayrıca makine gibi sürekli aynı kadro 3 günde bir oynayamaz , antrenman performansı da var denklemde.

Yedlin bize uymadı malesef umarım bu sezon gider ve yerine Mahmut yedek soyunur

Önemli maçlarda sırf satmak için yetersiz isimler oynatılmamalı bence. Bu tarz isimler görece kolay maçlarda oynamalı. Avrupa arenasında oynatmak podyuma çıkarmak için gerekli diye düşünebilirsiniz lakin bu tür isteksiz topçular o arenadan elenmemize de sebep olabilir. Hele ki ülke puanı bu durumdayken. Diğer konuda ise bana göre boey izlediğimiz maçlardaki performansı ve enerjisi ile 11'e ilk yazılacak isimlerden birisi eğer bozmazsa

Önemli maçlarda sırf satmak için yetersiz isimler oynatılmamalı bence. Bu tarz isimler görece kolay maçlarda oynamalı. Avrupa arenasında oynatmak podyuma çıkarmak için gerekli diye düşünebilirsiniz lakin bu tür isteksiz topçular o arenadan elenmemize de sebep olabilir. Hele ki ülke puanı bu durumdayken. Diğer konuda ise bana göre boey izlediğimiz maçlardaki performansı ve enerjisi ile 11'e ilk yazılacak isimlerden birisi eğer bozmazsa

Boey daha dün geldi bu takıma zamanla vazgeçilmez olacaktır sezonun başında rotasyon olması gayet normal hocanın işine çok da karışmayalım bence

Geri
Üst Alt