Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.254
- 5.238
Kim diyor sakat diye homosapienSen der demez sakatlık haberi verildi cacık herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor sakat diye homosapienSen der demez sakatlık haberi verildi cacık herif
Sakat sensin EmrahKim diyor sakat diye homosapien
Barış senin operasyon zamanın geldi artık. Lobotomi şart sanaSakat sensin Emrah
Fenere kupayı verirsek peşini birakmamBarış senin operasyon zamanın geldi artık. Lobotomi şart sana
kına yakarsın. Şunun ihtimalini düşünen adam benim için Gs li değildir.Fenere kupayı verirsek peşini birakmam
Ulan gol atamiyoruz. Bu icardi ile zor. İnşallah duzelmistir fiziksel olarakkına yakarsın. Şunun ihtimalini düşünen adam benim için Gs li değildir.
haklısın Icardi yüzünden gol atamıyorsun. bu kadar kendi topçusuna düşman olan yokturUlan gol atamiyoruz. Bu icardi ile zor. İnşallah duzelmistir fiziksel olarak
allah için tenis izleUlan gol atamiyoruz. Bu icardi ile zor. İnşallah duzelmistir fiziksel olarak
Her topu icardiye attıkları için gayet doğal. Doğaçlama oyun oynanıyor. organize filan hak getirehaklısın Icardi yüzünden gol atamıyorsun. bu kadar kendi topçusuna düşman olan yoktur
Tenis severmisinallah için tenis izle
yokTenis severmisin
Onuda izliyorum. Uzun ralliler beni coşturuyor feramuzumallah için tenis izle
biz gol atamıyoruz rakip şut dahi atamıyorUlan gol atamiyoruz. Bu icardi ile zor. İnşallah duzelmistir fiziksel olarak
Ulan Cafer kör gözün birine çarpar gol olur. Penaltılara kalirsak zaten kupayı unut. Yerinden kimildamayan Muslera ile zor zatenbiz gol atamıyoruz rakip şut dahi atamıyor
ne tırsaksınız be kardeşim
bide sen millete gslilik dersi veriyorsun yazıkUlan Cafer kör gözün birine çarpar gol olur. Penaltılara kalirsak zaten kupayı unut. Yerinden kimildamayan Muslera ile zor zaten
Gslilik hayal dünyasında gezmek değildir.bide sen millete gslilik dersi veriyorsun yazık
Demek ki kupada koyunca sadece fenere koymuş olmayacağızGslilik hayal dünyasında gezmek değildir.
Evet herkese koyacağız. Ben daha kolay galibiyet beklediğim için zor kupa almak zoruma gidiyor. Doğaçlama oyun Rus ruleti gibidirDemek ki kupada koyunca sadece fenere koymuş olmayacağız